Haberler

Sneijder, Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

Galatasaraylı Wesley Sneijder, "Benim profilime uygun takım kurulmadı, terör olayları beni korkutuyor" diyerek sarı-kırmızılı yönetime takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

20 Temmuz'da Galatasaray kampına katılan ve o günden bu yana mutsuz ve gergin bir görüntü çizen Wesley Sneijder, yönetime takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Hollandalı yıldızın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Galatasaray'a gelirken iyi oyuncularla beraber oynayacağımı düşünüyordum. Ama görüyorum ki oyuncu profilimiz sürekli kötüye gidiyor. Benim profilime uygun bir takım ortada yok. Bu durumdan ciddi şekilde rahatsızım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"BENİM PROFİLİME UYGUN TAKIM YOK"

Hollandalı yıldızın problemi Felipe Melo gibi sözleşmesinin uzatılmaması veya imza parasının kesilecek olması değil. Sneijder'in çok daha ciddi sorunlar yaşadığı ve bu durumun kendisini yol ayrımına kadar getirdiği belirlendi. Yıldız oyuncunun öncelikle UEFA'nın Finansal Fair-Play denetimi yüzünden kemer sıkmaya başlayan Galatasaray'ın transfer politikasından rahatsız olduğu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Galatasaray'a gelirken ben iyi oyuncularla beraber oynayacağımı düşünüyordum. Ama görüyorum ki oyuncu profilimiz sürekli kötüye gidiyor. Benim profilime uygun bir takım ortada yok. Bu durumdan ciddi şekilde rahatsızım" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Sneijder'in kendisiyle henüz masaya oturmayan yönetimin ücretinde indirime gideceği bilgisini de aldığı ve bu durumdan da çok rahatsız olduğu belirtiliyor.

TERÖR OLAYLARI KEYFİNİ KAÇIRDI

Sneijder'in keyfini kaçıran diğer bir durum ise Türkiye'de tırmanan terör olayları. 30 yaşındaki futbolcunun bu durumdan da endişe duyduğu ve mutsuzluğunu yönetimle paylaştığı bildirildi. Yakın bir zamanda doğum yapacak eşinin de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle korku yaşadığı, Sneijder'in de bu nedenle takımdan ayrılmayı iyice kafasına koyduğu kaydedildi.

HAMZA HAMZAOĞLU DURUMDAN RAHATSIZ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da Sneijder'in içinde bulunduğu ruh halinden rahatsızlık duyduğu ve yönetimden konunun bir an önce çözülmesini istediği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Hamza Hamzaoğlu Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

reis:

parelel bitti. . . cincon son kozunu oynadı 4 yıldır o haram paralarla ayaktalar. . şimdi artık cinconun çöküş zamanı. . . cincon kümeye kadar yolun var. . .

3
10
yanıtYanıtla
ZENGİN:

bu nasıl bir yalan haber. terör den korkuyormuş sanki tv izlediği varda. o bar benim bu bar benim gez sonra terör de. kendini cimbomdan üstün görüyor. gerçekse şutlayın gitsin

8
2
yanıtYanıtla
Mustafa ayanMobil-IOS:

Yalan haber yapmakta üstünüze yok

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınc:

Bence de ayrılsın cincondan bişii olmaz bu sene.

3
4
yanıtYanıtla
###:

Haheeeeeeeeeyyyyyyyy haheeeeeeeeeyyyyyyyy ŞİMDİ CİNCON KÜMEYE İSTİKAMET PTT 1. LİG MARŞ MARŞ

1
5
yanıtYanıtla
gagsus:

sat sneijderi al mehmet ekiciyi . .

3
3
yanıtYanıtla
ByBursalı:

sneıjder Biliyorum Ben bir feenerli olarak sırf senın için gs yi tuttum ben 1 -2 sene gs yi tuttum zaten çocuğun ha doğdu doğacak ülkemizin durumu belli fırsatın varken git başka Kulube olsun bıtsın rıske atma . Sneıjderden gelecek para ilede Yenisini alırsınız adam belliki korktu gitmek istiyo

1
4
yanıtYanıtla
Lan ogqwe:

git kurtar kardeşim imkanım olsa bende kaçar giderim ama yok işte hem yeni çocucğun doğacak böle bir savasın içinde doğmasın git istediğin yere ama yeterki türkiye gelme git hemen git

1
4
yanıtYanıtla
HASAN:

terör olayının sneijder ile ne alakası var lan. ben bir terör olayında 1 tane zenginin öldüğünü görmedim. gerçekten terör var mı sorusunu akıllara getiriyor bu da?bir terörist de gitsin tayyibi vursun, çok mu zor, hayır bence hiç değil. ama kimsenin böyle derdi yok. nedense terör olayları denilen şeyleri hep aynı şehirlerde, garibanların başına gelen şeyler olarak görüyoruz. istanbulda bomba patlasa sadece garibanlar ölür, neden bir milletvekili ölmüyor? belediye başkanı ölmüyor?

4
1
yanıtYanıtla
spontane:

Melo taktiği uyguluyor. 3-5 ne koparırsam kar diyor bence. 6s kendini küçük düşüren oyuncularla maaşına zam yapıp sözleşmesini uzatıyor nasılsa. Bir de ben deneyeyim diyor herhalde.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title