Haberler

Sneijder'e Çin'den 16 Milyon Euro!

Güncelleme:

Çin'in Jiangsu kulübü, Galatasaraylı Wesley Sneijder için 16 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Futbolda Çin istilası bitmek bilmiyor. Beşiktaş'ın milli stoperi Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ın ani bir kararla Çin'e transfer olmasının ardından, Nani ve Van Persie için gelen inanılmaz teklifler gelmişti. Çinliler, şimdi de Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için geldi.

SERVET DEĞERİNDE TEKLİF

Çin kulübü Jiangsu Suning'in Wesley Sneijder'e yıllık 7 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Galatasaray'a da 16 milyon Euro bonservis bedeli önerileceği belirtildi.

PODOLSKI İÇİN DE SICAK TEMAS

Jiangsu, son olarak Alex Teixeira'yı 50 milyon euro'ya Shakhtar Donetsk'ten kadrosuna katmıştı. Öte yandan Çin takımlarının Podolski ile de ilgilerinin sürdüğü ve yakında yönetimin kapısını çalacakları konuşuluyor.

TARAFTAR NE DER

Süper Lig'de şampiyonluğun uzağında kalan ve ekonomik sorunlarla uğraşan Galatasaray'ın Sneijder ve Podolski'yi satmayı düşündüğü ancak taraftardan gelecek tepkileri de düşündüğü öğrenildi. Galatasaray'ın transfer politikası taraftarı da düşündürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

bekir:

sıneijder e 20 milyon podolskiye 15 milyon avroverirseler düşünmeden gönderin sene başı 5 genç ve gelecek futbolcu alıp yeni yapılanmaya gide biliriz ?

31
0
yanıtYanıtla
bekir:

sınaydere 25 milyon podolskiye 15 milyona alıcı çıkarsa satın yerlerine geleceği olan 5-6 tane futbolcuyu sene sonunda alıp takıma yeni yapılanmaya gidersiniz bu yıl bitti zaten ???

26
2
yanıtYanıtla
UGR10Mobil-ANDROID:

Bence Sneijder 20 milyon euro, Poldi 15 milyon eurodan aşağı gitmemeli zaten değişim olacaktı para kazanmak en doğru seçim duygusallık bize yaramıyo

15
1
yanıtYanıtla
Okka:

Fiyat yükseltin 35 milyon euro sonra da satın gitsin

9
2
yanıtYanıtla
KasenolMobil-IOS:

Çine bak sen

10
0
yanıtYanıtla
CIM BOM BOM:

Ver gitsin poldiyi de gonderin bu sene idare ederiz yine savasir GALATASARAY..

9
0
yanıtYanıtla
KRAL ÇIPLAKMobil-IOS:

Hemen satılsın selçuk onun yaptığı işi hayli daha iyi yapat

8
0
yanıtYanıtla
blueice:

Halklarına insanca yaşam hakkı sunamayan devletler onların ayaklanmasını önlemek , onları düşünmelerini engellemek için futbolu kullanıyorlar. Türkiye, Çin, Hindistan iş gücünün çok fazla ama çok çok ucuz olduğu üç ülke. Futbolda kariyeri bitmiş adamlara son zamanlarda çok aşırı paralar veren ülkeler bunlar. Tesadüf mü?

6
1
yanıtYanıtla
monika lewinsky:

valla böyle keriz daha gelmez satınnnnn. kurtulun kasayı doldurun ve gençlere yönelin yapmayan kulübünün hainidir. bu çinliler harbi salakmış. satın çabucak kurtulun bu dinazorlardan.

3
2
yanıtYanıtla
yunus:

akılsız gs ayağına fırsat gelmiş harcama sakın.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title