Haberler

Sneijder: Attığım En Güzel Gol Fenerbahçe'yi 2-0 Yendiğimiz Maçtaki İlk Gol

Güncelleme:

Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, "En güzel golüm, Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi 2-0 yendiğimiz maçta attığım ilk gol diyebilirim." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Galatasaray, Türk Telekom Arena'da ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Galatasaray ile çıktığı 100. Süper Lig maçında Eren Derdiyok'un galibiyeti getiren 2 golünün de asistini yapan Wesley Sneijder maç sonu açıklamalarda bulundu.

"ATTIĞIM EN GÜZEL GOL..."

Hollandalı yıldız maç sonu açıklamasında "Açıkçası dün duyduğumda çok şaşırdım. 3 buçuk 4 sezonda bu yaşta bu kadar maça çıkmış olmam zor ama çok güzel. En güzel golüm, Fenerbahçe'yi 2-0 yendiğimiz maçta attığım ilk goldü diyebilirim. Umarım 100 maç daha oynarım Galatasaray formasıyla. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"XESS'İ DAHA FAZLA GETİRECEĞİM"

Maç sonu taraftarlara üçlü çektirdiği minik oğlu Xess Xava hakkında konuşan Sneijder, "Bugün kendisinin ilk maçıydı ve bana uğur getirdi, daha fazla getireceğim kendisini." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türk Telekom Arena Wesley Sneijder Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title