Haberler

Slaven Bilic, Golden Sonra Kameramanı Kucakladı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bursaspor maçında attıkları golden sonra kameramanı kucakladı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş sahasında Bursaspor'u uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş'ın 3. golünün ardından teknik direktör Slaven Bilic de büyük bir sevinç yaşadı. Hırvat teknik adam, mutluluktan Lig TV kameramanını kucaklarken ortaya ilginç bir görüntü çıktı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Slaven Bilic Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

cilgin bjkMobil-ANDROID:

merak etmeyin bu sezen bjk sampiyon bjk tasin puan kaybetmek icin her hafta dua edeceksinz

9
1
yanıtYanıtla
GSMobil-ANDROID:

İyi insan biliç

9
0
yanıtYanıtla
41 BJK 1903Mobil-ANDROID:

Kameramanda nooluo olm demiştir :)

6
0
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

dinine küfreden müslüman olsa....gs mis...Aç karnını dogursun. cincon acliktan stadını yapamadı yaptılar üstünü kapatamadi. hali ortada..koçum sen neyin kafasını yasiyon.

5
1
yanıtYanıtla
antifebe:

statsız lider!

3
1
yanıtYanıtla
müddeiumumi57Mobil-ANDROID:

ADAM !

3
0
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

ha bu arada savaşcim genel kültür için gs stad anlasmasiyla bakarken borçlarına bak Riva çoktan gitti takim gitti.son neye yine gariban edebiyatıyla fatih terimi cagirirsiniz...

1
0
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

savascim asil sen hangi kafayı yasiyon......senin anlattığına hikaye bu topraklarda senin gibileri kandırmak için....elbette gsm bütün stadlarda yapanlara bak.sen yaptırmaya kalktığında varını yoğunu koydun sponsoru köydür olmadi işçiler stada FB bayrağı dikmedilermi.bak ne güzel denizin vadofone yapıyı.çünkü geleceği düşünüyordu takıma guveniyo.

0
0
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

stadları bu arada 49 ve 99 yilligina kiralaniyor.bunu da enaz senin kadar her kez biliyor.bjk de sizin gibi ayağa düşüp yaptirsaydi o zaman. sen boyle pardon senin gibiler olunca gs adasını FB sattığı gibi rivayida satar cincon ismini de rengini de.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title