Haberler

"Sizlerin Sayesinde Balıkesir Güzelleşiyor"

Güncelleme:

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi Kurban Bayramı arifesinde gece mesaisi yapan temizlik işçileri ile bayramlaştı. Başkan Yılmaz, "Sizlerin sayesinde Balıkesir güzelleşiyor" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu ve Yasin Sağay temizlik işçilerini görev başında ziyaret etti. Ziyarette, Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Çekim ve GİNTEM yetkilileri de hazır bulundu. Tüm işçilerin tek tek elini sıkarak bayramını kutlayan Başkan Yücel Yılmaz, işçilerin hangi bölgelerde çalıştıklarını ve bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Temizlik işçilerinin Balıkesir'in yükünü taşıdıklarını belirten Başkan Yılmaz, işçilerin gerçekten iyi çalıştığını yaptıkları işin hakkını verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Sizin çalışmalarınız sayesinde bir çok iş güzel oluyor. Temizlik konusunda hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra sizlerle daha sık görüşeceğiz" dedi.

Bayramlaşma töreninin ardından Başkan Yücel Yılmaz, Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu ve Yasin Sağay işçilere bayram hediyesi dağıttı. Töreninin sonunda temizlik işçileri Başkan Yılmaz'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Yılmaz Başkan Balıkesir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title