Haberler

Siyasetçiler Yeşiltepe’de Buluştu

Yeşiltepe Eğitim derneğinin açılışında AK Partili ve CHP'li vekiller aynı masa etrafında bir araya geldiler.

Vekil adayları birlik ve beraberlik mesajı vererek, halktan alkış aldılar.

Yeşiltepe Eğitim Derneği, seyran mahallesinde bulunan dernek binasında açıldı. Açılışa siyasiler yoğun rağbet gösterdi. Ak Parti Malatya İl Başkanı ve MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Bülent Avşar, Saadet Partisi ve Has Partiden üst düzey yöneticilerle birlikte Ak Parti Malatya Milletvekili adayları Öznur Çalık, Şanal Tosun, Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, CHP sinden Veli Ağbaba, Ali Dağdelen, Anadolu Basın Birliği şube Başkanı Umut Bozkutoğlu, Malatya Büyükşehir Gazetesi genel yayın yönetmeni Mümtaz Toy ve Yeşiltepeli bazı mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP millet vekili adayı Veli Ağbaba " Çevre yolu altında kalan semtlerin, sivil toplum örgütleri kurarak, örgütlenmesinden memnuniyet duyduklarını, CHP iktidarlığında, Yeşiltepe gibi şehrin varoşlarında eğitime daha öncelik vereceğiz" şeklinde konuştu. Ak Parti Malatya Milletvekili adayı Mücahit Fındıklı ise " Yeşiltepe gibi gönül insanlarının yaşadığı semtin, 12 Haziran seçimleri öncesi kendisine yakışanı yine yaptı. İktidar ve Muhalefet partisini bir araya getirerek, gerçek mesajı verdiler" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title