Haberler

Siverek'ten Kısa Kısa

Siverek Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu program düzenlendi.

Siverek Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu program düzenlendi.

Yenişehir Mahallesindeki Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde düzenlenen program öncesi, misafirlere karanfil ve dini kitaplar hediye edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Siverek Müftüsü Burhan Barut'un konuşmasının ardından program sinevizyon gösterisi ve ilahilerin okunmasıyla sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

Siverek Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kırsal mahallerde eğitim gören öğrenciler 12 D sinema başlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, yaptığı açıklamada, 5 gün sürecek etkinlik kapsamında gezici sinema aracının kırsal mahallere giderek buradaki öğrencilere sinema keyfi yaşatacağını söyledi.

5 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Postacı, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını anlam ve önemini çocuklara kavratmak istiyoruz. Şehirdeki okullarda öğrencilerimiz farklı etkiliklere katılıyor. Belediye olarak kırsaldaki öğrencilere de günün anısına bir kültürel etkinlik düzenlemek istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yenişehir 23 Nisan Gülpınar Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title