Haberler

Siverek'te Görevden Alınan Okul Müdürlerinden İtiraz

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, puanları yetersiz olduğu gerekçesiyle görevden alınan 26 ilk ve ortaokul müdürü, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne itirazda bulundu.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, puanları yetersiz olduğu gerekçesiyle görevden alınan 26 ilk ve ortaokul müdürü, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne itirazda bulundu.

Siverek'te 26 okul müdürünün 'MEB Eğitim Kurumları Yöneticileri Değerlendirme' uygulaması kapsamında aldıkları puanlar düşük olduğu gerekçesiyle yöneticilik vasıfları düşürüldü. Yetersiz puanları nedeniyle görevden alınan 26 müdür, bugün Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek itiraz dilekçesi verdi. İtiraz dilekçesi veren müdürler ile birlikte basın açıklaması yapan ve puanlama sisteminin adil yapılmadığını ileri süren Eğitim Sen Siverek yöneticilerinden Serkan Akçiçek, "Okul müdürlerinin görev süreleri ve atamaları ile ilgili bazı çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışma neticesinde iktidar partisine yakın bazı müdür ve müdür yetkili öğretmenlerin görevleri uzatıldı. Ancak diğer arkadaşlarımız mağdur edildi. Yapılan itirazlardan sonuç alınmazsa mahkemeye giderek hakkımızı arayacağız. Ama yapılan uygulamanın keyfi olduğunu ifade ediyoruz" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

bilge:

Görevden alınan okul müdürleri başarılı yöneticiler ancak AKP li olmadıkları için görevlerinden alınmışlardır. Aksi şekilde haklarında başarısızlık ve soruşturma sonucu alınmamışlardır. Biz veliler olarak bu kararı alanları veya arkasında olanları şiddetle kınıyoruz ve okul müdürlerinin yanında olduğumuzu bildiririz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title