Haberler

    Sivasspor'un UEFA'daki Duruşması Sona Erdi

    Güncelleme:

    UEFA tarafından 2-3 Haziran'da görüşmeye çağrılan ve ifadeleri alınan Sivasspor ve Eskişehirspor'un UEFA'daki duruşmaları sona erdi.

    UEFA tarafından başlatılan ve Eskişehirspor ile Sivasspor'un ifadelerinin alındığı duruşmalar sona erdi. Eskişehirspor dün, Sivasspor da bugün ifadelerini verdi ve karar beklenmeye başlandı. İki ekibin de kaderini belirleyecek olan kararın 5 Haziran'da açıklanması bekleniyor. Kırmızı siyahlı takımın başkanı Mesut Hoşcan, dün yapılan toplantılardan oldukça memnun olduklarını, herhangi bir ceza da almayacaklarına inandıklarını açıklamıştı.

    Sıra Sivasspor'daydı


    Bugün de Sivasspor heyeti UEFA karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor'dan kendilerine o dönem oyuncuları olan Mehmet Yıldız aranarak teşvik primi gönderilmek istendiğini iddia eden Mecnun Odyakmaz, gündem yaratmıştı. UEFA yetkililerine Mehmet Yıldız'ın ifadesi yazılı olarak iletildi. UEFA heyeti eğer uygun görürse çapraz sorgu için Mehmet Yıldız'ı İsviçre'ye davet edecek.

    Sivasspor heyeti ise yapılan duruşmadan oldukça menun bir şekilde ayrıldı. 3 Temmuz sürecinin yeniden şekilleneceğini inandıklarını belirten avukatlar ve yöneticiler, takımlarının ceza almayacağı görüşünde birleşti.

    Alper Aslan / @alperaslan01

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Yıldız Eskişehirspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title