Haberler

Sivasspor, Kosova'da Priştine ile Dostluk Maçı Oynayacak

Güncelleme:

Kosova ile Türkiye arasında oynanan dostluk maçından sonra Kosovalı futbol severler, Roberto Carlos'un başında bulunduğu Sivasspor'u da seyretme imkanını bulacak.

Kosova ile Türkiye arasında oynanan dostluk maçından sonra Kosovalı futbolseverler, Roberto Carlos'un başında bulunduğu Sivas spor'u da seyretme imkanını bulacak.

Kosova için büyük önem taşıyan bu dostluk maçı öncesinde Sivas spor Başkan Vekili Erdal Sarılar'ın başında bulunduğu heyet, Priştine Kulübü'nü ziyaret etti. Sivas spor heyetini Priştine Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Eyupi ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Sivas spor yönetimi, maçın oynanacağı Priştine Kent Stadı'nı da ziyaret ederek, Priştineli futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldiler. Priştine Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Eyupi, bu görüşmenin mimarının Türkiye'deki Kosova Büyükelçisi Avni Spahiu ve Sivaslı olan fakat birkaç yıldan bu yana Kosova'da yaşayan Mehmet Yarar olduğunu söyledi.

Remzi Eyupi ayrıca, Sivas spor ile oynanacak karşılaşma ile kurulacak dostluk ilişkilerinin Kosova futbolu için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Ziyaret sonunda Priştine ile Sivas spor arasında dostluk anlaşması imzalandı.

Bu arada Sivas spor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un, Twitter hesabından Priştineli futbolseverleri selamlaması, Kosova'nın spor basınında büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivasspor Priştine Türkiye Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title