Haberler

Sivasspor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, iyi bir oyun ortaya koyarak hakkedilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, iyi bir oyun ortaya koyarak hakkedilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Carlos, "Galatasaray maçı kadar iyi oynamamış olsak da iyi bir defans yaptık defansta arkadaşlarımız gerçekten iyi bir oyun ortaya koydular güzel bir galibiyet aldık" dedi.

İbrahim Toraman'ın orta sahada oynatılmasının sorulması üzerine Carlos, "Da Costa'ya öncelikle Galatasaray maçında bir sakatlıktan çıkıp gelip de kısa bir sürede kendisini toparlayıp ön libero mevkisinde bana yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bugünde İbrahim Toraman'ı oynattık kendisi zaten çok profesyonel. Karakteri olsun, oyunculuğu olsun, takım anlamında arkadaşlarına yardımı olsun, her anlamda üst seviyede bir oyuncu. Kendisine de yine bu pozisyonda bize yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Maçtaki agresifliğinin sorulması üzerine ise Brezilyalı teknik adam, "Saha içerisinde olamasam da ben bu takımın saha dışarısında lideriyim ve onun için dışarıdan benim motivasyonum her zaman oyunculara yansır. Birçok sefer iyi oynadık kazanamadık bugünde çok iyi oynamasak da galibiyet aldık o yüzden benim kenarda her zaman motivasyonum devam ediyor. Sahanın içerisindeymişçesine maçı yaşıyorum bugün bu şekilde görüntü verildi. Bu motivasyonum her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu.

Defans oyuncusu Ümit Kurt'un A Milli Futbol Takımı'na davet edilmesiyle ilgili olarak ise Carlos, "Kesinlikle hak edilmiş bir milli takım daveti bu aynı şekilde Ziya da aslında milli takımı gerçekten hakkeden oyuncularımızdan bir tanesi. Fatih Terim'i tebrik ediyorum ne zaman isterse takımımızda o kalitede oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

Maçın tek golünü atan Manuel da Costa ise hakkettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Naci Şensoy, Sivasspor'un hak ettiği bir galibiyet aldığını belirterek, "Ne olursa olsun Sivasspor'un galibiyetini tebrik ediyorum. Bundan önceki dört maçta çok iyi futbol oynamışlardı ama bunun karşılığını alamamışlardı özellikle Galatasaray'a karşı hep beraber seyrettik. Sivasspor genelde rakiplere gereken optimal saygıyı göstermiyor sadece kendi oyun felsefesi ile ilgilen bir Sivas. Onları ilk önce durdurmak zorundaydık taktik olarak, stratejik olarak, oyun konsepti olarak tüm hafta boyu bütün planlarımız bu şekildeydi" dedi.

Gol pozisyonu üretemeyen Sivasspor'da ölü toptan gol yediklerini söyleyen Şensoy, kaçırdıkları pozisyonlar sonrası gol yediklerini vurguladı.. Maçın hakemini takdir haklarını Sivasspor'dan yana kullandığını da ifade eden Şensoy, ancak hakemin maçı sonucunu etkileyecek bir karara imza atmadığını aktardı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Roberto Carlos Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title