Haberler

Sivas Türkan Şoray Sivas'ta Hayranlarıyla Buluştu

Türkan Şoray Sivas'ta hayranlarıyla buluştuTürk Sineması'nın ünlü ismi Türkan Şoray '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Sivas Doğa Okulları'nın düzenlemiş olduğu programa katılmak için Sivas'a geldi.

Türkan Şoray Sivas'ta hayranlarıyla buluştu

Türk Sineması'nın ünlü ismi Türkan Şoray '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Sivas Doğa Okulları'nın düzenlemiş olduğu programa katılmak için Sivas'a geldi.

Doğa Okulları Konferans salonunda düzenlenen programa onur konuğu olarak Türk Sineması'nın ünlü ismi Türkan Şoray'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sivas Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın, Vali Alim Barut'un eşi Miyase Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program ilk olarak Türk Sinemasının ünlü ismi Türkan Şoray'ın biyografisini anlattığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Programda ayrıca Doğa Okulu öğrencileri Türkan Şoray'ın başrolde oynadığı 'Al Yazmalım' filminden bir kesit canlandırdı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Bugün burada misafir ettiğimiz Türk sinemasının sultanı Türkan hanımın ve hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Türkan hanımı Dünya Kadınlar Gününde Sivas'ımızda ağırlamaktan ve bir eğitim kurumunda ağırlamaktan ayrıca memnuniyet duyuyorum. Bu imkanı bizlere sağlayan Sivas Doğa Okulları'mıza da teşekkür ediyorum" dedi.

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ BURUK GEÇİRİYORUZ"

Konuşmaların ardından hayranlarıyla buluşan Türk Sinemasının ünlü ismi Türkan Şoray, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü buruk geçiriyoruz. Çünkü hepimiz biliyoruz, hergün görüyoruz basında, gazetelerde hergün bir kadınımız hayatını kaybediyor. Onun için bu toplumun büyük bir acısı, bunun için toplumun bilinci hepimiz el ele vererek mücadele etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Artık kadına şiddete, tacize son verilsin. Kadın erkek eşitliğini bilincinde olunması bütün bunlar o kadar önemli ki, inşallah bunlar gerçekleşecek. Ben umudumu kaybetmedim. İnşallah bi dahaki Sivas'a gelişimde bütün bu sorunlarımız çözülmüş şekilde, mutlulukla kadınlar gününü kutlayacağız" dedi.

"SİNEMAYA ŞÖHRET AMAÇLI GİRMEDİM"

Programın soru cevap bölümünde bir hayranının, 'Hayatta hayal edip de gerçekleştiremediğiniz bir şey var mı' sorusunu yanıtlayan Şoray, "Benim bir şeyde gözüm yoktur. Yatlarım, katlarım, uçaklarım, pırlantalarım hiçbir zaman böyle hayallerim olmadı. Sinemaya girerken şöhret olayım, oyuncu olayım hayaline girmedim. Tamamen bir tesadüf oldu. Okula devam ederken birden bire film çevirmeye başladım. Ondan sonra hayal etmeye başladım. O hayalimde gerçek oldu. İlk filmimi çevirdiğimde kimse tanımıyordu. O zamanlar da meşhur olmak zordu. Sinemaya girdiğim ilk yıllarda Belgin Doruk çok meşhurdu. O zaman diyordum ki 'Allah'ım acaba ben de bir Belgin Doruk kadar meşhur olacak mıyım' diye. Ondan sonra hayal kurmaya başladım" dedi. Program sonununda Türkan Şoray'a Doğa Okulları Kurucu Temsilcisi Mustafa Eken tarafından 'Yeşilçam Onur Ödülü' verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title