Haberler

Sivas TBMM Başkanı Yılmaz: Partiler Kırmızı Çizgilerini Geçemedi

TBMM Başkanı Yılmaz: Partiler kırmızı çizgilerini geçemedi (2) "TÜRKİYE'Yİ BUDATTIRMAYACAĞIZ" TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce daha sonra restorasyonu devam eden tarihi Gökmedrese'de incelemede bulundu.

TBMM Başkanı Yılmaz: Partiler kırmızı çizgilerini geçemedi (2)

"TÜRKİYE'Yİ BUDATTIRMAYACAĞIZ"

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce daha sonra restorasyonu devam eden tarihi Gökmedrese'de incelemede bulundu. Meclis Başkanı Yılmaz ve Bakan Güllüce ardından AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda şehit aileleri, gaziler ve engelliler ile bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Güllüce, Türkiye'nin gelişimi sırasında ülke üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını belirterek şöyle dedi; "Bu kalkınmanın devamı, kardeşliğin devamı, bu barışın devamı için 1 Kasım'da bizi sandıkların başında çok ciddi bir imtihan bekliyor. Rabbim hepimize bu imtihanı vermeyi nasip etsin. 10 senede bir budanan ülkenin çocuklarıyız biz. Ne zaman ayağa kalkmaya kalksak, ne zaman dizlerimizin üstüne kalksak, ne zaman bu ülke aldı başını gidiyor, değişiyor gibi bir durum olsa bu ülkenin başına çorap örülüyor, önüne proje konmaya çalışıyor. 80 öncesinde aynı toprağın çocuğu, aynı ailenin iki çocuğu birbirlerine silah çektiler. Aynı aileden iki kişiye silahlar verildi, verenler aynıydı. Memleketin en zeki, en güzel insanlarını kimini sağcı, kimini solcu yaparak bu ülke bir kere budandı. Sağcı dendi budandı, solcu dendi budandı, alevi dendi budandı, sunni dendi budandı, Kürt dendi budandı, Türk dendi budandı. Şu anda terörle ilgili Türkiye'nin bir imtihanı var. Terörü estirerek Türkiye'nin önünü keserek uygulama operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Bizde onlara diyoruz ki inadına Türkiye'yi kalkındıracağız, inadına Türkiye'yi budattırmayacağız. Geliştireceğiz, kalkındıracağız. Rabbim inşallah bize bu fırsatı verecek."

"BİRLİK OLMA ZAMANI"

Meclis Başkanı Yılmaz ise, bugünün birlik ve beraberliği dosta düşmana gösterme günü olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ben Sivaslı aziz hemşehrilerimin birlik ve beraberlik içinde davranacaklarını biliyorum. Bugün küslükleri hatırlama, kırgınlıkları hatırlama, yapılmayanları, eksik yapılanları söyleme günü değil. Bugün her şeyi geride bırakarak Türkiye'nin geleceği için, Sivas'ın geleceği için ve evlatlarımızın geleceği için bir olma zamanı, beraber olma zamanı, birlik olma zamanı çünkü biz bir olursak, beraber olursak gücümüz artar."

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye çeşitli kemik tarak, bıçak ve ayna hediye etti. Programa katılan engelli dernekleri ise Meclis Başkanı Yılmaz ile Bakan Güllüce'ye tablo hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title