Haberler

Sivas Tarlada Çalışan Çiftçiye Köpekli Saldırı Iddiası

Tarlada çalışan çiftçiye köpekli saldırı iddiasıSİVAS'ın Gürün ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Yücel Yıldız, traktör ile tarlasını sürdüğü sırada köpekleriyle gelen 2 kardeşin saldırısı sonucu yaralandı.

Tarlada çalışan çiftçiye köpekli saldırı iddiası

SİVAS'ın Gürün ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Yücel Yıldız, traktör ile tarlasını sürdüğü sırada köpekleriyle gelen 2 kardeşin saldırısı sonucu yaralandı.

Olay geçten cumartesi günü ilçeye bağlı Koyunlu köyünde meydana geldi. İddiaya göre evli ve 5 çocuk babası Yücel Yıldız sabah 09.30 sıralarında köyünde traktörle tarlasını sürdüğü sırada aynı köyle yaşayan iki kardeş S.G. ve M.G. 7 köpekle Yıldız'ın yanına geldi. İddiaya göre S.G. ve M.G. Yıldız'a 'Bizim arkamızdan ileri geri konuşuyormuşsun' diyerek traktörden aşağıya indirdi. Bir süre ellerinde bulunan sopayla Yıldız'ı döven şahıslar daha sonra yanlarında bulunan köpekleri üzerine saldı. Yıldız, sırtından, ellerinden ve yüzünden yaralandı. Olay yerinden sürünerek traktöre binip evine giden Yıldız akrabaları tarafından Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Yıldız, tedavisinin ardından bugün taburcu edildi. Cuma günü burnundaki kırıklar için tekrar hastaneye yatarılarak ameliyat edileceği öğrenildi. Şikayet üzerine jandarma ekipleri S.G. ve M.G.'yi köyde gözaltına alındı. Haklarında işlem yapılan şüpheli iki kardeş daha sonra serbest bırakıldı.

'KÖPEKLERİ ÜZERİME SALDILAR'

Hastaneden taburcu olduktan sonra Sivas'ta oturan ablası 47 yaşındaki Ziynet Bulak'ın evinde kaldığını ve cuma günü ameliyat olacağını söyleyen Yıldız, "Tarlamı sürerken bir anda geldiler, beni durdurup selam verdiler. Biraz konuştuktan sonra bana küfür ederek, 'Sen bizim arkamızdan konuşuyormuşsun' diyerek yakamdan tutup traktörden aşağıya indirdiler. Ben hiçbir şey yapamadan ellerindeki sopayla kafama vurdular. Yerde beni taşla ve sopayla hırpaladılar. Boğazıma bıçak dayadılar. Yanlarındaki köpekleri üzerime saldılar. Köpeklerden biri üzerime gelerek ısırmaya çalıştı. Bu yaptıklarımızdan kimsenin haberi olmayacak diye beni tehdit ettiler" dedi. Yıldız'ın ablası Ziynet Bulak ise, şüphelilerin kardeşini öldüresiye dövüp bırakıp gittiklerini belirterek, "Ben onların cezalandırılmasını istiyorum. Hem iki kişi dövüp, hem de köpekleri üzerine saldırtmışlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yücel Yıldız Gürün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title