Haberler

Sivas Tarım Platformu Şubat Ayı Toplantısı

Sivas'ta Tarım Platformu şubat ayı toplantısı, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapıldı.

Sivas'ta Tarım Platformu şubat ayı toplantısı, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapıldı.

Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Tarım Platformu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya ile tarım ve hayvancılık konularında 2017'de yapılması planlanan projeler, sözleşmeli besicilik ve DAP desteklemeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tarım Platformu üyeleri toplantıdan sonra kayak tesisini gezerek yapılan çalışmalar hakkında Buruciye Anonim Şirketi Genel Müdürü Mustafa Altun'dan bilgi aldı.

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Sivas Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Çetin Yıldırım, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü İsmail Köse, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Fahri Keskin, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özcan Karataş ile birlik ve kooperatif başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Seyit Yıldız Nebi Kaya Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title