Haberler

Sivas'ta Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Malatya'dan Kayseri'ye cami yapımı için yardım toplamaya giden araç Sivas'ta kaza yaptı. Olayda 3 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı.

Malatya'dan Kayseri'ye cami yapımı için bağış toplamaya giden M.İ. yönetimindeki 44 EU 288 plakalı araç Sivas'ın Gürün ilçesinde kaza yaptı. Meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

KORKULUKLARA ÇARPIP TAKLA ATTI

Malatya'dan Kayseri'ye cami yapımı için bağış toplamaya giden M.İ. yönetimindeki 44 EU 288 plakalı araç Yazyurdu mevkisinde köprünün demir korkuluklarına çarparak takla attı. Araç sürücüsü M.İ., N.B. (37) ve A.K (31) hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan Y.Ö. (56) de sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı şahıs Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kazada araç hurda yığınına dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Malatya Gürün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (10)

Deniz:

Camide cıkıp Sıvasda masum insanları yaktığınızdandır kesın Etme bulma dunyası

6
21
yanıtYanıtla
turkler fenerli kurtler cimbomludur:

allah yolunda olduler

3
6
yanıtYanıtla
maldeleran_@hotmail.com:

zeka yaşın kaç ölçtünmü hiç allahın malı:):)

yanıt0
yanıt0
alişdeleran_@hotmail.com:

ben ak partil bir türküm ve fanatik galatasaraylıyım ne alaka şimdi paylaştığın herkes takım tutmada serbest

yanıt0
yanıt0
abdullaha_b_kaya482@hotmail.com:

Allah yolunda ölenler şehittir rabbim bizleri rahmetinle yargıla

4
2
yanıtYanıtla
ss:

camiye bağış toplamaya gidiyorlarmış ...............

3
1
yanıtYanıtla
ferit:

malesef ülkemizde hem araç kullanımında hemde araç kalitesinde avrupanın 40 yıl gerisindeyiz hükümetin bu konuda birşeyler yapması gerek ben bildim bileli tofaşlsr yollarda aracı önünü vuruyorsun arkası yamuluyor

4
0
yanıtYanıtla
Mustafatopraktan4400@hotmail.com:

Deniz adındaki insan taklidi bu adamlar Allahın Kelamı için yola çıktılar Malatyadan sırf Allah rızası için. Tabi sen bunu nerden anlarsın. Rabbim rahmet eysin. Geride kalanlara sabır versin.

2
0
yanıtYanıtla
...:

Kayseri den para mi toplayacaklarmis... Yanlis ili secmisler, Kayseri li adama para mi verir abi ya...

1
0
yanıtYanıtla
m cwww.1991@44@.com:

Ulan salak deniz müsvettesi sen önce insan olmayı öğren

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title