Haberler

Sivas'ta Bilim Şenliği Düzenlendi

Kılavuz İMKB İlk ve Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK ile imzalanan Eğitimde İş Birliği protokolü kapsamında bilim şenliği düzenledi.

Kılavuz İMKB İlk ve Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK ile imzalanan Eğitimde İş Birliği protokolü kapsamında bilim şenliği düzenledi.

Milli Eğitim İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, okul salonunda gerçekleştirilen programa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Bülbül ve Okul Müdürü Mesut Koç ile öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı bildirildi.

Öğrencilerin hazırladığı bilimsel deney ve projelerin sergilendiği programın açılışını yapan Altınsoy, daha sonra stantları gezerek, projeler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Açıklamada ayrıca, Milli Eğitim Müdürü Altınsoy'un, proje ve çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerimiz birbirinden güzel bilimsel çalışmaları sergilemişler. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Buradaki görsel çalışmalar ve deneyleri çocuklarımızın derslerini daha iyi anlaması ve ilerideki bilimsel çalışmalarına basamak olması açısından önemli buluyoruz ve bunları destekliyoruz. İlimizde TÜBİTAK tarafından 90 okulumuza bu noktada teşvik verildi. 90 okulumuz, bu çerçevede yıl sonu projelerini yapıyorlar." sözlerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Altınsoy Mesut Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title