Haberler

Başbakan Meclis'teki Kavgayla İlgili Konuştu: Ortada AK Partili Yok

Güncelleme:

Davutoğlu, İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında çıkan olaylara ilişkin ''CHP'li, bir başka CHP'liyi tutmak için merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Partili yok'' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis'te İç Güvenlik Paketi'nin görüşmeleri sırasında dün akşam çıkan kavga hakkında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, ''CHP'li dünkü olayda, bir başka CHP'liyi tutmak için merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Partili yok'' dedi.

"MECLİS'İ ŞİDDET ORTAMINA DÖNÜŞTÜRENLER HALK ÖNÜNDE HESAP VEREMEZLER"

Başbakan Davutoğlu, Sivas'ta yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şiddet ve kavga çıkarıyorlar. Sonra da Ak Parti'yi suçluyorlar. Bu yasanın geçmesini isteyen kim AK Parti. AK Parti niçin Meclis'te şiddet uygulasın da bu yasaların geçmesine engel olacak ortamın doğmasına sebebiyet versin? Bu yasayı engellemek için Meclis'i dahi şiddet ortamına dönüştürenler halk önünde hesap veremezler.

"MOLOTOF KOKTEYLİNİ SAVUNUYORLAR"

Hepsi birden molotof kokteyli savunuyorlar. Bunlar molotofçu koalisyon, molotof koalisyonu. Bunların karşısında da AK Parti grubu var.

Gerekirse sabaha kadar oturumlar sürer ama bir daha bu ülkede molotof kokteyliyle yanmış genç kızlar görmek istemiyoruz. Bir daha maskelerle, ortalığı kavuran vandallara izin vermeyeceğiz.


CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, dün gece yaşanan arbede sırasında stenografların arkasında bulunan merdivenlerden aşağı düşmüş ve iki kaburgası kırılmıştı.

"CHP'LİYİ TUTMAK İÇİN MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ! AK PARTİLİLER ORTADA YOK"

Dünkü olayda, bir başka CHP'liyi tutmak için merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Partili yok. Bu tür teatral anlamda bir tutumla TBMM'nin itibarını zedelemeye dönük faaliyetler Meclis adabına da yeminin ruhuna da aykırı.

"HDP, TERÖRÜ MECLİS'TE UYGULAMAYA ÇALIŞIYOR"

HDP'liler, şehirlerde uyguladıkları terörü şimdi de Meclis'te uygulamaya çalışıyorlar. Diğerleri de HDP'nin peşine takılıp, aynı şiddeti taşımak istiyorlar.

"GEREKLİ TALİMATI VERDİM"

Ne zaman yasaya geçilecekse o anlamda anlaşmış şekilde üçü harekete geçiyor. Milletimiz bunu görüyor. Ama AK Parti grubu olarak arkadaşlarımla temas halindeyim, gerekli talimatları verdim. Tahriklere kapılmayacaklar. Ama bu yasa ülkenin huzuru, uyuşturucuyla mücadele konusunda adım atılmasını ön gören yasa, öyle veya böyle Meclis'ten geçecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

GamzeMobil-ANDROID:

Seni hiç sevmiyorum başkan bozuntusu

9
1
yanıtYanıtla
P:

HELAL SANA BAŞBAKANIM.

3
6
yanıtYanıtla
CVC:

SİZ SİZ OLUN CUMHURBAŞKANINA İHANET ETMEYİN. PARALELE KANMAYIN. PARALEL ÜLKEYİ UÇURUMA GÖTÜRÜYOR.

1
7
yanıtYanıtla
sosyalist türkmobilWeb@haberler.com:

Yuh be bukadar da yüzsüzlük olmazya milleti salak yerine mi koyuyorlar tabi canım chp ve hdp milletvekilleri kendi kendilerini darp etmişler

4
1
yanıtYanıtla
....:

demek sadece başbakan yalan konuşmuyor, hocalarda yalan konuşuyor ahmet hoca acaba abisinden korkutuğu için mi akp yi savunuyor:))) olabilir. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
sosyalist türkmobilWeb@haberler.com:

Yuh be bukadar da yüzsüzlük olmazya milleti salak yerine mi koyuyorlar tabi canım chp ve hdp milletvekilleri kendi kendilerini darp etmişler

3
1
yanıtYanıtla
sosyalist türkmobilWeb@haberler.com:

Yuh be bukadar da yüzsüzlük olmazya milleti salak yerine mi koyuyorlar tabi canım chp ve hdp milletvekilleri kendi kendilerini darp etmişler

2
1
yanıtYanıtla
ABIZER:

tabiki hashasi hashasiyi savnacak ne demisler hirsiz hirsizin sahitligni yapardiye bir ata sozu var sadece meclisimi halkida bir birinde dusurdu bu hashasiler

2
0
yanıtYanıtla
metin:

Yalan arkadaşlar kurban oluyum inanmayın. HDP de demirtaş bas bas bağırıyo 2 yasayı getirin hemen meclisten geçirelim diye(bonzai ve molotof). Adam hala molotofu savunuyo bunlar diyor. O paketin icinde molotofa kimse karsı değilki sen halkın protesto hakkını vatan hainligiyle yargılatıcam diye diretiyosun diktatörlük pesindesniz. Demirtaş bile molotofu getirin meclisten gecirelim hemen diyosa sen yalancısın kıldıgınız namaz tuttugun oruc verigin zekat yalan. Buna inanan ülkemde ki akp lilere sesleniyrm:Lan bende müslümanım sunniyim türküme bu adamlar yalancı ve hırsız.

1
1
yanıtYanıtla
ya kimi kandiriyosun srnMobil-ANDROID:

orda akp li yok fiyo bide milleti salak yerine koyuyor ya. ic guvenlik paketini hdp ve chp ve mhp mi tartisiyor durzu.. gecengunde yok du demi gecen gunku kavga nedrn cikmisti. suresi biten vrkilin babasinin masasi gibi kursuden inmedigi milletin meclisinde soz hakki verilen yeri gasp ettigi icin cikmadimi... o gunde zaten hdp ve chpliler kendi kendilerine skildi kavga ettiler degilmi.. kendine gel basbakan k3ndine rezil ettiniz dunyaya bizi bide kepazelik ediosunuz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title