Haberler

Şişirilen Traktör Tekerliği Patladı: 1 Ölü

Şişirilen traktör tekerliği patladı: 1 ölüTOKAT - Tokat'ın Erbaa ilçesinde traktör römorkunun lastiğini şişiren sürücü, lastiğin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Şişirilen traktör tekerliği patladı: 1 ölü

TOKAT - Tokat'ın Erbaa ilçesinde traktör römorkunun lastiğini şişiren sürücü, lastiğin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, D-100 Karayolu üzerinde bulunan petrol istasyonundaki oto lastikçi de meydana geldi. Harun Yılmaz akrabası İlhan Ulusoy ile birlikte Gümüşalan köyünden ilçe merkezine geldi. 60 NT 218 plakalı traktöre tuğla yükledikten sonra köye dönmek için yola çıkan Harun Yılmaz, yol üzerinde mazot almak için durdu. Mazot almak için durdukları petrol istasyonundaki oto lastikçi de römorkun tekerleğine hava bastığı sırada tekerlek patladı. Patlama sonrası yaralanan Yılmaz, olay yerine sevk edilen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Harun Yılmaz Tokat Erbaa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title