Haberler

Sırrı Süreyya Önder: Çok Ayıp Haberlerdi

Güncelleme:

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Meltem Cumbul'la aşk yaşadığı iddialarına "Çok ayıp haberlerdi. Kim, nereden çıkardı bilemiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz aylarda eşinden yeni boşanan oyuncu Meltem Cumbul ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in birlikte görüntülenmesi farklı yorumlara söylentilere neden olmuş.

FARKLI İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Sık sık bir araya gelen ve adları birlikte anılan Cumbul ile Önder, basın mensuplarını fark edince bir hayli rahatsız olmuşlardı. Sürpriz buluşmayla ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre de Önder'in Cumbul'u siyasete hazırladığı yönündeydi.

"ÇOK AYIP HABERLERDİ"

Uzun süre magazin gündemini meşgul eden sürpriz buluşmayla ilgili HDP'li Önder'den sitem dolu bir açıklama geldi. Cihangir'de gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Önder, bir süre önce birlikte görüntülendiği Meltem Cumbul'la haklarında çıkan ilişki haberleri için "Çok ayıp haberlerdi. Kim, nereden çıkardı bilemiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Sırrı Süreyya Önder Meltem Cumbul Politika Haberler

500

Yorumlar (20)

Adanalıcecelili_alico@hotmail.com:

BDP'li Vatan Hainleri Adam oldu,Magazin de çıkıyorlar,Apo'nun Kahraman gibi Kare kare fotoları paylaşıyor,Diceğim şu Bu Miillet Bunları kaldırmazzz,su kaynıyor Taşmadı henüz

71
69
yanıtYanıtla
cengiz erdewran_1905@hotmail.com:

iki tane bira içip sabahtan akşama kadar int başında türk milyetçiliği yapanlardan iliklerime kadar tiksiniyorum laf yapmayın icraahat yapın...

yanıt0
yanıt0
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Sırrı aşıkmı oldun ? Buaralar sesin soluğun çıkmıyor ! Kutu kutu dolarlara neden yorum yapmıyon açıkcası çok şaşırdım! Ağaç için yırtınan sırrı...

57
37
yanıtYanıtla
cengiz erdewran_1905@hotmail.com:

sırrı abi yapmaz öyle şey hem yaptı diyelim ne var sanki erkek değilmi sonuçta bu karalayanlada yarası olanlar sizin gibi bin tane adam gelse bir sırrı süreyya olmaz

41
29
yanıtYanıtla
kaan oğuzbanbanneoluyor@mynet.com:

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Sırrı ile olması ilginç. Meltem Hanım çok mu abazan kalmış anlamadım ki, o güzellikte ve mesleki yetenekte bir kadın pesss :)

23
42
yanıtYanıtla
HekimAcill0@hotmail.com:

Dostum şekil ebat estetik bunlar önemli değil önemli olan işlev

yanıt0
yanıt0
davutdavutturan1987@gmail.com:

hangi güzellikten bahsediyorsun aQ

yanıt0
yanıt0
((serall@hotmail.com:

ulan bu meltem de de hiç mide yokmuş arkadaş yaa

39
15
yanıtYanıtla
Siyamuratylmaz1@mail.com:

:))) Sırrı abim magazinlere de çıkmış. Maşşalah maşallah pek yakışmış. İbrahim abbiden sonra magazinde zaten büyük bir boşluk vardı.

18
27
yanıtYanıtla
ustarengocekic.recep@hotmail.com:

para adami nelere sahip etdiriyor makami

19
21
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title