Haberler

Mahkeme Sırrı Sakık'ı Affetmedi: 1 Yıl 8 Ay Hapis

Güncelleme:

Çankaya'daki bir restoranda, tartıştığı kişiyi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Çankaya'daki bir restoranda, başka masada oturan kişiyi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

SAKIK'IN AVUKATI BERAAT TALEP ETTİ

Ankara 25. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Sakık'ın avukatı Zeynep Ceren Boztoprak katıldı. Müvekkilinin üzerine atılı suçu işlediğine dair çelişkili beyanlar olduğunu ileri süren Boztoprak, "Müvekkilimin suçu işlediğine dair ifadeler dışında delil yok, beraatini talep ediyoruz" dedi.

5 YIL BOYUNCA DENETİME TABİ TUTULACAK

Hakim Muhammet Alabaş, Sakık'ı silahlı tehdit suçundan 1 yıl 8 ay hapse mahkum etti ancak hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Buna göre Sakık, 5 yıl boyunca denetime tabi tutulacak.

İDDİANAME

İddianamede, Sakık'ın, arkadaşlarıyla 17 Mayıs 2013'te Çankaya Tiflis Caddesi'ndeki bir restoranda, başka masada oturan müşteki Cüneyt Atınç'ı silahla tehdit ettiği savunuluyor ve 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sırrı Sakık Çankaya Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Melih AKBALIK:

SIRRI SAKIK YALNIZ DEĞİLDİR

19
17
yanıtYanıtla
HAMIT:

BAZILARI KENDINI BU ULKEDE KAHRAMAN GORIYOR ASIL KAHRAMAN KURTLERDIR HER ZORLUK ONLARIN SIRTONDAL

11
6
yanıtYanıtla
TÜRK0YE:

TEMYİZ EDİLSİN TEKRAR YARGILANSIN BU CEZA AZ.

11
5
yanıtYanıtla
Sibel:

Bunların eşkiyası da milletvekili de aynı, fark etmiyor ellerinde silahlar etrafa terör saçıyorlar yetti artık bunları ya içeri atın bir daha çıkmasınlar ya da dışarı yani ülkeden atın ülkemiz bunlardan temizlensin huzur bulsun

7
3
yanıtYanıtla
BU ETEKLİ SIRRI ERMENİDİR GOGLEDEN BAKIN:

22. 12. 2015 - Salı günü ABD Dışişleri Sözcüsü Kirby : Türk hükümetinin PKK ile politik bir süreç başlatması çağrısını Dünya medyası önünde yaptı. . Kurduğu ve beslediği yavrusu pkk sıkışınca rahatsız oluyor. . Kuzey ırakta Barzaniciği Abd kurmadımı? Adana incirlikten kaldırdığı uçaklarla aylarca bombalayıp Arap işitten boşalttığı Kuzey sınırımızı pkk-pyd yi yerleştirmedimi? kanton ilan ettirmedimi? İncirlikten silah desteği verdiğini açıklamadımı? Türk Milletinin en büyük düşmanı Abd dir. .

6
3
yanıtYanıtla
vatan:

ne kadarda cok ceza vermis vah vah vah

4
5
yanıtYanıtla
Aklı Selim:

Bu herif çok uyanık ve korkak, bu işi bilerek yapmış, içeriye girip kendini korumaya alıyor ve içeride bulunan pkk lılar la diyalog kuracak. Bence adş suçlularla aynı kovuşta olmalı. Yani siyasi mahkumlar yanında olmamalı

4
4
yanıtYanıtla
türkiye:

ceza yanında tüm haklardan mahrumiyetd devlet memuru olamama sçme seçilme hakkının olmaması gibi cezalarında gelmesi gerek

4
1
yanıtYanıtla
Messe Mobil-IOS:

Gıda mühendisim seni seviyorum ;)

0
4
yanıtYanıtla
T.C.:

katilocalanin odasina koysunlar........

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title