Haberler

Şırnak'taki Terör Saldırısı

Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin Aydın'daki baba evinde yas var.Çine ilçesi Mutaflar Mahallesi'nde yaşayan şehit Güner'in (23) babası Ramazan (48) annesi Saliha Güneri'ye (42) acı haberi Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Murat Kılıç verdi.

Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin Aydın'daki baba evinde yas var.

Çine ilçesi Mutaflar Mahallesi'nde yaşayan şehit Güner'in (23) babası Ramazan (48) annesi Saliha Güneri'ye (42) acı haberi Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Murat Kılıç verdi.

Baba evine dev Türk bayrağı asıldı, Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidin amcası Kadir Güneri, şehit Güneri'nin Şırnak'ta 2 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Çok üzgünüm. Elimizden gelen hiçbir şey yok. Gideni geri getiremeyiz. Genç yaşta gitti yeğenim. Vatan sağolsun. Keşke hepimiz böyle ölebilsek. Benim de bir oğlum var. Bir trafik kazasında ölmektense böyle vatan için şehit olmak daha iyidir."

Güneri, yeğeninin yıllık iznini Çine'de geçirdiğini ve dün Şırnak'a döndüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Kendisiyle en son görüştüğümde cumartesi günü uçakla gideceğini söyledi. Biraz daha kal dedik ama dinlemedi, gideceğini söyledi. Sonra cumartesi günkü uçağı kaçırdı. Pazar günü uçakla Şırnak'taki görev yerine gitti. Kader bu, biraz daha bekle dedik ama ecelin önüne geçemiyoruz. En büyük hayallerinden biri araba almaktı. Arabayı aldı daha taksitlerini ödüyordu. Çok fazla binemedi bile arabaya. Allah mekanını cennet eylesin."

Öte yandan şehidin kardeşi Tayfun Güneri'nin de Batman'da vatani görevinini yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Çine PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title