Haberler

Şırnak'ta Bir Kamyondan 9 Kalaşnikof ve 7440 Mermi Çıktı

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin durdurduğu bir kamyonda yapılan aramada gizli bölmelerde 9 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek ile bu silahlara ait 7440 mermi bulundu.

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin durdurduğu bir kamyonda yapılan aramada gizli bölmelerde 9 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek ile bu silahlara ait 7440 mermi bulundu.

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçlerinden kaçan bir kamyonun durdurulduğu belirtilerek, "İlimizde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, 26.11.2015 günü güvenlik kuvvetlerimizce durdurulmak istenen bir kamyonun kaçması üzerine yapılan operasyonda; ele geçirilen kamyonda yapılan aramalarda, özel bölgelerde gizlenmiş 9 adet kaleşnikof marka silah ve bu silahlara ait 7 bin 440 mermi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler ve yakalanan 2 şahısla ilgili adli işlemler devam etmektedir" denildi. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title