Haberler

Şırnak'ta 7 PKK'lı Daha Teslim Oldu

Güncelleme:

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya yönelik operasyonları hız kazanırken, Şırnak'ta 7 PKK'lı örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta 7 PKK'lı örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu. Bunlarla birlikte, 21 Mart 2013 ile 29 Temmuz 2015 tarihleri arasında Şırnak'ta teslim olan PKK'lı sayısının 804 olduğu bildirildi.

AÇIKLAMAYI VALİLİK YAPTI

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 29 Temmuz 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 7 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

ÖRGÜTTEN KAÇMIŞLAR

Açıklamada, "21 Mart 2013 ile 29 Temmuz 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 804 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

21 Mart Güncel Haberler

500

Yorumlar (267)

eeeMobil-ANDROID:

ahmak türkler diyorsunuz ama gordugunuz yerde kaciyorsunuz yakalayıp dövmeye kalksalar kutce bağırıp adam toplamaya çalışıyorsunuz biz türkler size ne yaprtik ? ama siz kurtler atalarinizdan size miras bırakılan hainliği her fırsatta yaptınız vatana ihanet ölüm olmalı ölüm .!

21
73
yanıtYanıtla
Almanya dan:

EEEEEEE ISTE GERILLA )))))TÜRK ASKERI OLSA ÖLÜR DE TESLIM OLMAZ BE YAAAA

30
44
yanıtYanıtla
Nerde yayıor istanbulda yok ne Zaman'ın haberi buMobil-IOS:

Yalan yalan hbrleer çıkartıolar

61
9
yanıtYanıtla
REDONDO:

7 TESLİM OLDU 77 DAGA CIKTI İDAM OLMADAN BU İŞ BİTMEZ

45
5
yanıtYanıtla
AL CAPONE 21Mobil-IOS:

Bunların hayatı yalan,şiddetli bir savaşın içinde olan hiçbir pkk gerillası gelip teslim olmaz,bu yalanla ahmak türklerin yanmış gönüllerine su serpmek istiyorlar.

11
33
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Hayali KÜRDİSTAN olanın, Hayatı KABRİSTAN olur!. . Demiş arkadaşımız!. . Günün sözü. . .

36
4
yanıtYanıtla
erdaner:

bu savaş iç savaşa gidiyor 1haftada 1miliyon dolar zarar 400 yakın ölü 2000 tutuklama 40 yıldır bombaladınız 1 santim ilerlemediniz bu saaten sonra herşeyi çok ama çok kötü yaparsınız BU ÖRGÜT OLMAKTAN ÇIKTI BENCE DEVLET KÜRT DEVLETİYLE MASAYA OTURUP BARIŞI KONUŞMAK LAZIM YOKSA BU VERGİLERLE İFLAS EDECEGİZ BUNLARIN SAYILARA 200 000 DEN FAZLA TEK ÇARE BARIŞ

1
39
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Hayali KÜRDİSTAN olanın, Hayatı KABRİSTAN olur!. . Demiş arkadaşımız!. .

38
1
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu kacanlar ajandir yoksa gerillanin teslim olma imkani yuzde ikidir

3
35
yanıtYanıtla
OSMANLI:

DERİLERİNİ YÜZÜP GERİ GÖNDERECEKSİN. İSTEMİYORUZ ARTIK İKİ YÜZLÜ SAHTEKARLARI. OK YAYDAN ÇIKTI ARTIK ÖNCEDEN AKILLARI NEREDEYDİ

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 267 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title