Haberler

Şırnak'ta 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde bulunan üs bölgesine saldırı düzenleyen 3 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ÜS BÖLGESİNE SALDIRDILAR

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak/ Uludere'de bulunan Üs Bölgesine, Bölücü Terör Örgütü tarafından yapılan saldırıda, üç teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

KAMYONET YAKTILAR

Bitlis Doğruyol köyü bölgesinde, beş bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından, Bitlis-Hizan karayolu kesilerek, örgüt propagandası yapıldığı kaydedilerek vatandaşa ait bir adet kamyonet yakıldığı belirtildi.

Örgüt mensuplarının yakalanması için bölgedeki operasyonun devam ettiği bildirildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir örgüt mensubu terörist yakalandığı ifade edildi.

17 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Erzurum ili Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Bölücü Terör Örgütü adına faaliyet yürüten şahıslara yönelik yapılan operasyonda, 17 şüphelinin, "Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan yakalandığı kaydedildi. Zanlıların çıkarıldıkları adli makamca tutuklandıkları bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Uludere Bitlis Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (34)

FENERBAHÇE:

TEK PKK. LI KALMAYINCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM. .

51
0
yanıtYanıtla
Rahmetli:

ilk once alman ajanlari oldurun sonra etekleri tutusan teroristleri lutfen. !!!!

26
0
yanıtYanıtla
yildiz:

uludere sayin kilicdaroglunun memleketi halk kacakcilikla gecinir.

16
1
yanıtYanıtla
adana Mobil-ANDROID:

ölenler bu ülkenin insanları ha asker ha gerilla

3
13
yanıtYanıtla
cemali:

ya silahlarınızı gömeceksiniz ya da silahlarınızla gömüleceksiniz. . . başka yolu yok!. . .

15
0
yanıtYanıtla
hasan:

Son pkk hain kalana kadar vurun hainnin yeri toprak altidir

15
0
yanıtYanıtla
Dertli:

PKK nın başındaki adamların kelleleri lazım bize

12
0
yanıtYanıtla
CCC:

AKP Yİ TUTAN MEDYA KANALLARI KOALİSYON KURULMAMA SEBEBİNİ MHP YIKIYOR OBJEKTİF OLMUYOR. GERÇEKÇİ OLUN BİRAZMHP 4 ŞART SUNDU, AKP KABUL ETMEDİ BAKIN NE İSTEMİŞ MHP?1-AKP NİN YAPTIĞI ÇÖZÜM SÜRECİ, PKKYI SİLAHLANDIRMA SÜRECİ TAMAMEN BİTECEK. 2-ANAYASANIN İLK 4 MADDESİ TARTIŞILMAYACAK, NERESİ KÖTÜ3-17-25 ARALIK AKPLİLER YOLSUZLUK VARSA SUÇSUZUZ DİYORSANIZ YARGI KARAR VERSİN. 4-CUMHURBAŞKANI ANAYASAL SINIRLARINDA KALACAK. AKP NEDEN KABUL ETMEDİN NERESİ KÖTÜ MHPNİN MADDELERİN?ÖCALANMI İTİRAZ ETTİ?

7
4
yanıtYanıtla
GurbetçiMobil-IOS:

Ne güzel haber

10
1
yanıtYanıtla
Rahmetli:

II inci dunya savasindan sonra silah kullanmasi yasak olan almanya bu sefer urettigi silahlarini para karsiligi PKK ya satip onlari egitiyor. amac ortadogu durulmasin ve devamli kaynasin , muslumanlar birbirini oldursun onlar da tribunlerde ellerinde icki kadehleri seyretsin. Boylece israilin ortadoguda yayilmasi daha kolay bir hale gelsin. !!!GERCEK BU. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title