Haberler

Şırnak'a Bin 328 Öğretmen Atandı

Güncelleme:

Şırnak Valisi Hasan İpek, bin 328 öğretmen atamasıyla Şırnak'taki öğretmen açığının yüzde 90 oranında kapandığını söyledi.

Şırnak Valisi Hasan İpek, yapılan bin 328 öğretmen atamasıyla Şırnak'taki öğretmen açığının yüzde 90 oranında kapandığını açıkladı.

"BİN 328 ÖĞRETMEN ŞIRNAK'TA GÖREVLENDİRİLDİ"

Beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Akgül ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ile Orhan Uysal Ortaokulunu ziyaret eden Vali İpek, göreve yeni başlayan öğretmenlerle sohbet etti.İpek konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı 15 bin öğretmen atamasında bin 328 öğretmenin Şırnak'a görevlendirildiğini vurgulayarak, en çok atamanın Şırnak'a yapılması nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

"MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ BİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPTI"

Şırnak'ın öğretmen ihtiyacı ile ilgili bilgileri geçen ay Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya ilettiklerini kaydeden İpek, "Türkiye'de en fazla öğretmen Şırnak'a atandı. Son atamayla Şırnak'ta öğretmen açığı yüzde 90 kapandı. Milli Eğitim Bakanımız Avcı ilimizi ziyarete geldiğinde bu konuyu iletmiştik. Kendisi de pozitif ayrımcılık yaparak, Şırnak'a ekstra öğretmen gönderdi" ifadelerini kullandı.

"BURASI TELEVİZYONDA GÖSTERİLDİĞİ GİBİ DEĞİL"

Yeni atanan öğretmenlerden Tuğçe Çalı da Balıkesir'den geldiğini belirterek, "Bugün okulda ilk günüm. İlk tercihlerim arasında yer alan Şırnak'a geldiğim için çok mutluyum. Burası televizyonda gösterildiği gibi değil" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan İpek Alagöz Şırnak Eğitim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (15)

kardeşlık:

allahın bana verdıgı kürt çe dilimi asımile temesınler dilimle eytım görmek istıyorum nenemle aynı dili konüşmak istıyorum siz ce çok şeymı istedım empa ti yapın

3
3
yanıtYanıtla
şırnakMobil-ANDROID:

benim saf temiz kalpli hocam bu duyguların böyle devam etsin diyeceğim ama çok zor.seçimler yaklaştıkça ortalık karışıyor hava karardı mı şehir bambaşka hal alıyor hakkımızda hayırlısı...

5
1
yanıtYanıtla
zülum:

kürt dilini ögrenın de gelın çunkı o çoçüklar türkçeyı bilmiyorlar neyi anlatacaksınız acaba gerçek bu başınızı kumdan çıkarınnnnn

3
2
yanıtYanıtla
ahmet çelikMobil-ANDROID:

Öğretmen insan olsun diğerleri insan olur merak etme sen

4
0
yanıtYanıtla
negatifMobil-ANDROID:

Doğu ya gönülsüz ve zorunlu gitmek çok acı. Şırnak ve Hakkari bizden değil orası belli eğitim de silah zoruyla biraz yapılıyor. istenmiyoruz Türk olarak orada Cizre'dem belli

0
4
yanıtYanıtla
Jettt:

PKK hergün okul yakıyor kaç tane öğretmen öldürdü. Adamlar eğitim falan istemiyor boşverin uğraşmayın

0
4
yanıtYanıtla
SeboMobil-ANDROID:

Şırnak demeyin bana kardeşim 12 ay beni yedi askerlik 23.jandarma sınır komutanlığı

0
3
yanıtYanıtla
84510Mobil-ANDROID:

göreve başlama yerim iyiydi bee ne olursa olsun...

2
0
yanıtYanıtla
evren:

İyi etmişsin ama atamakla bitmiyor iş can güvenliğini de sağlamalısınız . . . bu bölgenin yetişmiş insanları bile bu bölgelerde öğretmenlik yapmak istemiyor bunu biliyorsunuz. .

0
2
yanıtYanıtla
hayirli olsunMobil-ANDROID:

2 gun sonra bunalima girmeyin ha.birde batiya kacmanin yolunu aramayin hemen . Atatürk un ilke ve inkilaplarini unutmayin . OGRETMENLER YENI NESIL SIZLERIN ESERINIZ OLACAKTIR.(M.K.Atatürk)

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title