Haberler

Sirmen, Amatör Spor Kulüpleri ile Buluştu

Güncelleme:

Sefa Sirmen, Pasha Palas Otel'de önceki akşam düzenlediği programda İzmit'te faaliyet gösteren 44 futbol kulübü ve yöneticilerini akşam yemeğinde ağırladı.

TÜRK FUTBOLU'NUN EMEKTARI

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Pasha Palas Otel'de önceki akşam düzenlediği programda İzmit'te faaliyet gösteren 44 futbol kulübü ve yöneticilerini akşam yemeğinde ağırladı.
Sefa Sirmen ve CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli spor eski başkanı Rafet Kırgız, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş, Antrenörler Derneği Başkanı Remzi Demirer, Hakemler derneğini temsilen Alper Çetin ve amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri katıldı . Programda ilk olarak KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasını yaptı. Sefa Sirmen'in amatör kulüplere yaptığını katkılardan bahseden Aydın,"Sefa Başkan'ın yaptıklarını anlatmaya gerek yok. Burada ki herkes Sefa Başkan'ı en az benim kadar tanıyor. Kendisine ve bu organizasyona katılan tüm kulüplerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

'AMATÖR KULÜPLERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ'

Murat Aydın'ın ardından sözü CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen aldı. Sirmen, "Amatör kulüplerinin her zaman yanında olacağız. Amatör kulüplerinin sadece yönetici çabaları ile bir yerlere gitmeleri mümkün değil. Kulüplerin ayağa kalkması için tesise ve ulaşıma ihtiyaçları var. Göreve geldiğimizde bu söylediklerimizin hepsini sağlayacağız. Geçmişte yaptık yine yapacağız" dedi.

'KOCAELİSPOR 3 YIL İÇİNDE SÜPER LİG'E ÇIKACAK'

Kocaelispor'u yeniden süper çıkartacaklarının altını çizen Sirmen, "Kocaelispor'un bu durumu hiç yakışmıyor. Göreve geldiğimiz zaman takımımızı üç yıl içerisinde Süper Lig'e çıkartacağız. Bunu bir seçim vaadi olarak görmeyin zamanında Kocaelispor'a gıpta ile bakılıyordu. Şimdi ne haldeyiz. Bu takıma ve bu kente yazık oluyor" şeklinde konuştu.

'KENTE ÜRETEN,KAZANAN DESTEK OLMALI'

Kentte üreten kazanan herkesin kente yardım etmesi gerektiğini belirten Sirmen, "Başkanlığım zamanında kentte bir tane fabrika vardı. Şimdi Kentsa, Hyundai, Lassa gibi birçok fabrika var. Kentte üreten kazanan herkes bu kente yardım etmeli. Biz bunu için çalışacağız. Spor salonlarının durumu ortada. Bizim zamanlarımızda üst liglerde oynayan kulüplerimiz şimdi kaçıncı liglerde mücadele ediyor. Bütün kulüplerimize yardım edeceğiz" açıklamasında bulundu.

' TÜRK FUTBOLU'NUN EMEKTARI'

Yemek sonrası Kocaelispor ve KASKF eski başkanlarından Rafet Kırgız, Sirmen'e düzenlediği organizasyon için teşekkür ederek TFF'ye yönetici olmasından en büyük katkının kendisine ait olduğunu belirterek Sefa Sirmen dönemine denk geldiği için şanslı olduğunu dile getirdi. Kırgız'ın ardından Sirmen'e geçmiş dönemlerde spora yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Antrenörler Başkanı Remzi Demirer, 'Türk futbolunun emektarı hoş geldin' dedi.

'BAŞKANI BELSA'DA GÖRMEK İSTİYORUZ'

İzmit Yenimahallespor Kulüp Başkanı Hayrettin Sevinç, malzeme yardımları konusunda sıkıntı yaşadıkları zaman mevcut başkanın cevap bile vermediğini ancak Sefa Sirmen'in aday dahi olmadan önce kendilerine yardımcı olduğunu ifade ederek '30 Mart'tan sonra Başkanımızı Belsa'da görmek istiyoruz. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sefa Sirmen Palas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title