Haberler

Şirketlerin Mutfağı İzmir'de Buluşuyor

Güncelleme:

PERYÖN Ege İnsan Yönetimi Zirvesi 'İK Mutfakta Ne Var' ana teması altında 24-25 Ekim tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecek zirvenin tanıtımını yaptı.


Şirketlerin mutfağı insan kaynaklarına dair birbirinden önemli konuları 13 oturum 7 panelde alanında öne çıkan 36 konuşmacı ile İzmir'de buluşturacak.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi'nin tüm çalışmalarını tamamladı.

'İK Mutfakta Ne Var' ana teması ile şirketlerin mutfağını İzmir'de bir araya getirecek olan PERYÖN, Mimarlar Odası Konferans Merkezi'nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla hazırlıklarını kamuoyuna duyurdu.

Toplantıda ilk olarak konuşan Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, "İK mutfakta ne var derken, fabrikaların, sanayi kuruluşlarının mutfakta ne var dedik. İnsan yönetimlerinin insani yönlerini inceleyelim istedik. İnsanlar neler oluyor bize anlatsın dedik. Altını çok güzel dolduracağımız bir tema çıktı. Alt panel ve oturumları hazırlamakta çok zorlanmadık. Yaklaşık 13 oturum 7 panel 36 konuşmacı var. Torba yasayı enine boyuna inceleyelim dedik. Ege'ye ve insan yönetimine yakışır bir zirve çıkaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Dalya Organizasyon Genel Müdürü Yıldız Görgün ise, "Biz hep mutfaktaydık. Kendimizi yöneticilerimizi geliştirdiğimiz bu toplantılarda sizleri memnun edeceğimiz keyifli zamanlar geçirmenizi diliyorum. Amacımız bu iki günle kalmayarak amaç yemek kelimesiyle kalitenin, gelişimin tadını alabilmektir. Bunun da olacağına inanıyorum" dedi.

Zirvenin ana sponsoru Sofra Grubu adına konuşan Ege Bölge Direktörü İbrahim Kara da, "Yemek ve mutfak olunca biz her yerde varız. Bizim için insan kaynakları çok önemlidir. Bizde ciddi kazanımlar elde ediyoruz ve burada olmaktan mutluyuz" şeklinde konuştu.

İnsan Kaynakları Danışmanı ve yazar Nihat Demirkol, "Bizde işin ucundan tuttuk. Çorbada tuzumuz olsun istedik. İnsan kaynakları içinde iyi elemandan bahsederken; bunun hamuru çok iyi, kumaşı yerinde gibi örnekler verilir. Son zamanlarda fıtratında var dediklerine bakmayın. Geneli budur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İzmir Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title