Haberler

Sirkeci'de Otomobilin Denize Düşmesi

Eminönü'nde arabalı vapura binen aracın denize düşmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden 65 yaşındaki Şaziye Güleren'in cenazesi toprağa verildi Cenaze törenine katılan ve kazada kızını da kaybeden Güleren'in damadı Yılmaz: "Kazada sorumlu olanların serbest bırakılması gerek ailemi tahmin ediyorum ki bütün toplumu yaralamıştır.

Eminönü'de arabalı vapura binen aracın denize düşmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden 65 yaşındaki Şaziye Güleren'in cenazesi toprağa verildi.

Güleren için Halkalı'daki Hacı Ömer Çetinsaya Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazede, Güleren'in kızı Ebru Güleren Yılmaz, eşi Aydın Yılmaz, ailesi ve yakınları hazır bulundu. Kazada annesinin yanı sıra kızı Ece Su Yılmaz'ı da kaybeden Ebru Güleren, gözyaşlarını tutamadı. Güleren'e yakınları ve sanatçı arkadaşları destek oldu.

Camide ikindi vakti cenaze namazı kılınan Şaziye Güleren'in cenazesi, Büyük Halkalı Mezarlığına defnedildi.

"Adalete güvenim sonsuz"

Ece Su Yılmaz'ın babası Aydın Yılmaz, gazetecilerin soruları üzerine, şunları söyledi:

"Öncelikle kızım, kaybettiğimiz annem, ailem ve bütün Türk ailesi adına buradayım. Ben çocuğumu doğum gününe yollarken İDO'ya teslim ettim ve kapağı kapanmayan bir feribotla yolculuğa başlarken hayatları son buldu. Bunun için inanamayacağınız kadar üzgünüm. İstiyorum ki, hiçbir aile ve birey evladında bunu yaşamasın, annesini de böyle kaybetmesin. Kazada sorumlu olanların serbest bırakılması gerek ailemi tahmin ediyorum ki bütün toplumu yaralamıştır. Adalete güvenim sonsuzdur. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Soruşturma devam ediyor.

Uzun bir süre konuşmayı tercih etmedim. Bugün burada olmamım bir tek sebebi var; kaptanın kapağı kapatmadan hareket etmiş olmasıdır. Zaten onun dışında söyleyecek söz yok. Kapağın kapanmamış olması başlı başına facia. Uçağın kuleden komuta almadan indiğini dünyada duydunuz mu? Arabaya bindiğiniz zaman kapıyı kapatmadan giden şoför gördünüz mü? Biz ailemizi feribota sağ salim teslim ediyoruz, cenazesini alıyoruz. Bununla ilgili adaletin doğrusu ve haklısı ne ise, sadece yerini bulmasını istiyorum. Hepsi bu kadar. Şu an zor durumdayım ama mecburen burada bulunmak zorundayım. Vicdani de bir görevim var hem kızım hem de annem adına."

Cenaze törenine Ebru Güleren Yılmaz'ın makyöz olarak çalıştığı televizyon dizilerinin aralarında Bergüzar Korel'in de bulunduğu bazı oyuncuları, set ekibi ile çok sayıda vatandaş katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Yılmaz Su Yılmaz Halkalı Eminönü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title