Haberler

Sırbistan'da Motosikletli Noel Babalar Engelli Çocuklara Yeni Yıl Hediyeleri Dağıttı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta 300’e yakın motosikletli, Noel Baba elbisesi giyerek şehirde tur attı.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta 300'e yakın motosikletli, Noel Baba elbisesi giyerek şehirde tur attı. Motosikletli Noel babalar daha sonra engelli çocuklara yeni yıl hediyeleri dağıttı. Sırbistan Motosiklet Birliği bu yılda, yılbaşı arifesinde ilgi uyandıran bir aktiveteye imza attı.

Etkinlik, Sırbistan Motosiklet Birliği tarafından düzenlendi.

Sırbistan Motosiklet Birliği Başkanı İvan Pavloviç, yılbaşı öncesinde engelli çocukların ziyaret edilmesi ve yeni yıl hediyelerinin verilmesini gelenek haline getirdiklerini belirtti. Engelli çocukları sevindiren bu eylemi düzenlemekten son derece mutlu olduklarını kaydeden Pavloviç, bu yıl 7'incisini düzenledikleri motosikletli Noel babalardan çocuklara hediye kampanyasını gelecek yıl da tertipleyeceklerini söyledi.

Belgrad caddelerinde tur atan motosikletli Noel babalar büyük ilgi gördü. Daha sonra düzenlenen etkinlikte, motosikletli Noel babalar engelli çocuklara yeni yıl hediyeleri dağıttı. - BELGRAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Belgrad Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title