Haberler

Sinirlenen Sürücü Hıncını Alamazsa...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde MOBESE'ye yansıyan bir kaza görüntüsünde, kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü, geri manevra yapıp, kendisine çarpan araca hızlı bir şekilde çarpıyor.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde MOBESE'ye yansıyan bir kaza görüntüsünde, kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü, geri manevra yapıp, kendisine çarpan araca hızlı bir şekilde çarpıyor. Hırsını alamayan sürücü, aracından çıkıp diğer araç sürücüsüne saldırıyor. 

Bitlis-Tatvan karayolunun sanayi mevkiinde meydana gelen kaza MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, Tatvan Küçük Sanayi Sitesi’nden çıkış yapan bir otomobile, karşı yönden gelen bir kamyonet çarpıyor. Yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobil sürücüsü, aracından çıkıp sağa sola bakındıktan sonra tekrar otomobile binerek geri manevra yapıp, kendisine çarpan araca hızlı bir şekilde çarpıyor. Hırsını alamayan sürücü, otomobilinden çıkıp tekrar diğer araç sürücüsüne saldırıyor.

Öte yandan, sürekli kazaların yaşandığı Bitlis-Tatvan-Ahlat yol ayrımında MOBESE’ye takılan bir başka kazada da kavşağı hızla geçen bir kamyon, başka istikametten gelen bir minibüse çarpıyor.

HAKAN OKAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title