Haberler

Sınırda IŞİD'e katılmak isteyen 7 kişi yakalandı!

Güncelleme:

Güvenlik güçleri, Kilis'ten yasa dışı yollarla IŞİD saflarına katılma iddiasıyla Suriye'ye geçmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı.

Kilis'ten yasa dışı yollarla IŞİD saflarına katılma iddiasıyla Suriye'ye geçmeye çalışan 7 kişi yakalandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ FARK ETTİ

Elbeyli İlçesi'ne bağlı Çangallı Köyü'nün sınır hattında devriye gezen güvenlik güçleri, yasa dışı yollarla telleri tırmanarak Suriye'ye geçmeye çalışan 7 kişiyi fark etti. Askerler tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler, İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

RUS DA VAR, ÇİNLİ DE

IŞİD'e katılmak için Suriye'ye geçmeye çalıştıkları öne sürülen kişilerin yapılan kimlik tespitinde Rusya uyruklu M.M., N.A., G.B., Tunus uyruklu K.G., Çin uyruklu N.M., Tacikistan uyruklu A.A. ve Suudi Arabistan uyruklu K.D. oldukları belirlendi.

7 şüpheli, sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Elbeyli Suriye Kilis Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (5)

ESKİ ÜLKÜCÜ:

VURUN OLDURUN İTLERİ

18
17
yanıtYanıtla
APTALLAR ENAYILAR:

NIYE YAKALIYORSUNUZ BURAKINYA BIR PISLIK BIR PILIGI TEMIZLEMEYE GIDIYOR:YERYÜZÜNDEN PISLIK KALKIYOR HAHAHAHHAHAHAHAHHAH

7
26
yanıtYanıtla
ömer:

sefil yorumcular peygamber efendimiz kimin kellesini kesmiş kimin karısını elinden almış kimin malına mülküne göz dikmiş allahu ekber diyerek kaç müslümanı bomba ile öldürmüş yada öldürtmüş bir çoğunuz süfyan soyusunuz napsanızda bu tarafa geçemezsiniz halen işid diyorsunuz o bu diyorsunuz

18
4
yanıtYanıtla
yakalamayin:

yakalamayin birakin gitsinler

5
8
yanıtYanıtla
HEZAX:

HAYRET NASIL OLDU BIR YANLIS ANLAMA VAR DAHA DÜN TÜRK DEVLETI ASKER ESLIGINDE IS ITLERI SINIRDAN GECIRIRKEN BUGÜN YAKALIYOR HAYRET GÖZLERIM DOLDU NE KADAR DUGUSALLASTIM YOKSA AMARIKA SILAH VERDI DIYE SIMDI TÜRKIYE SAP GIBI ORTADA KALDI DIYEMI YAPIYOR SIMDIDE SIRIN GÖSTERCEK KENDINI BAK TÜRK DEVLETI BEN KENDI ADIMA DIYORUM GÜN GELIR BEN IS ITI BELKI AF EDERIM AMA SENI ASLA SENIN KANCIKLIGINI SENIN DÜSMANLIGINI SENIN IKI YÜZLÜLÜGÜNU IS ITE SILAH VERIP KÜRDLERE SALDIRTIGINI ASLA UNUTMAYACAGIM DÜNYADA KÜRDÜN EN BÜYÜK DÜSMANI OLDUGUNU IS IT LE NET BIR SEKILDE ISPAT ETIN ARTIK TEK DÜSMAN SENSIN BILMIS OL

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title