Haberler

Sınırda Askerlerle Köylüler Arasında Gerginlik: 8 Yaralı

Güncelleme:

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, askerler ile köylüler arasında nedeni bilinmeyen sebeple çıkan gerginlikte 8 kişi yaralandı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik Beldesi Samanlı Köyü Hacıbey Mahallesi’nde askerler ile köylüler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 8 kişinin yaralandığı iddia edildi.

SIFIR NOKTASINDA ARBEDE

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Samanlı Köyü Hacıbey Mahallesi’nde meydana geldi.

8 KÖYLÜ YARALANDI

Irak’tan akraba ziyaretinde gelmekte olan bazı köylüler ile askerler arasında tartışma çıktı. Köylülerinde tartışmaya katılması üzerine gerginlik büyüyerek olaylara dönüştü ilk belirlemelere göre arbede esnasında 8 köylünün yaralandığı iddia edildi.

ASKERLER MAHALLEYİ ABLUKAYA ALDI

Yaralıların bir kısmı Derecik Beledesindeki sağlık ocağında tedavi altına alınırken, 3 kişinin ise Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Samanlı Köyü Hacıbey Mahallesi’nin ise askerler tarafından ablukaya alındığı bildirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMADI

Hakkari valiliği ise sınırda çıkan olayların nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Derecik Irak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

TARAFSIZbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.com:

YAV ARKADAŞ ORDAKİ İNSANLAR SİZ DE BİLİYORSUNUZ KAÇAKÇILIKLA GEÇİNİYORLAR İŞ Mİ VAR AŞ MI VAR GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM UĞRAŞMAYIN GARİBANLARLA

19
64
yanıtYanıtla
tarafdfgd@hotmail.com:

iç anadoludaki gariban onu da yapamıyor ya koçum, ama onlar gibi kaçak elektrik kullanmıyor...

yanıt0
yanıt0
onlar kimsanal74@hotmail.com:

herkesin altında audi a5 sport a7 bmw x6 vergi ödeme yaw devlet bişey demiyor

yanıt0
yanıt0
anıl Kanilkocaturk@hotmail.com:

Bu güneydoğudan bir tane adam çıkmaz kürtlerden bir tane adam çıkmaz yaratılış gereği kanları bozuk bunların ne yapsan nafile

34
27
yanıtYanıtla
fatihserrefsizler_girtmesin@hotmail.com:

adam ol lan bende türküm ama kürtler kdar delikanlı yok

yanıt0
yanıt0
MuşlyZaro_49@hotmail.com:

Bilip bilmeden konuşmayın ordaki insanların geçim sıkıntısı var sizin gibi trilyonları yok.hepsi karın tokluğuna çalışıyor bunu o taş kafanıza sokun!!!!!

8
37
yanıtYanıtla
GÜVENunutamam79@hotmail.com:

ESRAR,EROİN,SİGARA VE ÇAY VE BENZERİ KAÇAKÇILIĞI PKK NIN YAPMASI KÜRT KARDEŞLERİMİZİN HAKALRININ GASPEDİLMESİNİN HAK OLDUGUNU GÖSTERMEZ..

12
31
yanıtYanıtla
cengizcengiz -44-enes@hotmail.com:

Muşly VE APO pkk SEMPATIZAN OLDUĞUNUZ belli geçim sıkıntısı mış elektriğe para vermiyorsunuz suya para vermiyorsunuz yiyecek içecek fakir fukara Fonundan karşılanıyor siz neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz Hemşehrim altınızda ise son model arabalar

29
12
yanıtYanıtla
yalanhkadir_23@hotmail.com:

proveke haber

9
30
yanıtYanıtla
APOsevdamumut@gmail.com:

EY ASKER HALKI RAHAT BIRAK İNSAN OL İNSAN SABRIMI TAŞIMA

7
29
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title