Haberler

Sinemalarda Bahar Sürprizi: "Mandıra Filozofu"

Güncelleme:

İzleyenlerin hayatını değiştiren film "Mandıra Filozofu" dolu dizgin gidiyor.

İzleyenlerin hayatını değiştiren film "Mandıra Filozofu" dolu dizgin gidiyor! Gösterime girdiğinden bu yana, haftalar geçmesine rağmen, seyircinin ilgisini çekmeye devam eden "Mandıra Filozofu" , bugüne kadar nisan ayında en çok izlenen yerli film oldu! Tüm zamanlar nisan ayını önde kapatan film, tüm filmler içinde de, 'Nuh Tufanı' ve 'Buz Devri 2'den sonra, 3. oldu! "Mandıra Filozofu" seyircinin yoğun ilgisiyle, beyazperdedeki yolculuğuna devam ediyor!

"Mandıra Filozofu" vizyona girdiğinden bu yana toplamda 669.949 seyirciye ulaştı!

İzyelenlerin "Bu filmi herkes izlemeli!" dediği film "Mandıra Filozofu" sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. İşte filmin sosyal medya hesabına yapılan yorumlardan bazıları:

@necmiyapici: "Sonunda fırsat bulup MANDIRA FİLOZOFU'na gittim, çok beğendim. Bence bu filmi mutlaka görün, tüm ekibin ellerine sağlık. Bravo!"
@tugrulbey34: "Birol Güven'den Ferrarisini Satan Bilge tadında bir film Mandıra Filozofu. Çok sade aslında, hayatta ıskaladığımız mutlulukları hatırlatıyor."
@KissliSozler: "#mandıra_filozofu izledikten sonra hayatımı değiştiren bir film."
@LafTReni: "Hayatı böyle yaşamak isterdim.. #mandıra_filozofu
@Evinizindireği: "Drogba değilsen imlere basmayacaksın kardeşim:) Mandıra Filozofu'nu izleyin ve nelere #karşıyım diyecek görün bence:)
@erenerdemnet: "Bu arada, şu aralar sinemaya gitmeyi planlayanlara, Mandıra Filozofu filmini öneririm. Çok beğendim. Anti-kapitalist bir sunuş."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Buz Devri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title