Haberler

Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'dan Üzücü Haber

Güncelleme:

Sinem Kobal İbrahim Çelikkol çifti arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Magazin kulislerinde konuşulan habere göre ünlü çift ayrılma kararı aldı.

Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol çifti zor günler geçiriyor. Dedikodulara göre ünlü çift ayrılık kararı aldı.

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Evlilik yolunda oldukları iddia edilen Sinem Kobal – İbrahim Çelikkol çifti, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu sürpriz gelişme sonrası ünlü çiftin ayrıldığı iddia edildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (23)

AYF:

Namuz kalmamis seref kalmamis

15
12
yanıtYanıtla
lalaMobil-ANDROID:

arda en iyisiydi :)

6
20
yanıtYanıtla
GC:

Herkes dengine gore birisini bulsun ve bence bir kadinin yanina bir erkek heyecanlanmali guzelligiyle ve bu sinem gerceten cirkin ya evlilik erkekler icin cok onemli yaninizda dolasacak yuzune bakinca utanacak ki ben boyle kadinlari hergun goruyoeum avrupada oldugum icin bende sirinim esmer kumral karisigiyim yani burda oyle modern giyimiyle davranislariyla cilt rengiyle guzel kadinlar varki sok olursunuz

2
20
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

BU GİDİŞLE DAHA ÇOKLARIYLA BİRLEŞİR AYRILIRLAR, ÇÜNKÜ BİR KERE BAŞLARLARSA ALIŞKANLIK YAPIYOR.

15
7
yanıtYanıtla
ALEV:

Yakinda bunlara gulbenle erhanda eklenecek

16
6
yanıtYanıtla
banane:

ben kalan ömrümü yaşayamam . tüm hayatım buna endeksliydi. biri bana bunun rüya olduğunu söylesin. töbe töbe

17
1
yanıtYanıtla
YOZGATLI LEYLA ORDU''DAN:

Yaşanacak ne varsa yaşadılar hızlıca kıza koca dayanmıyor şimdi biz halk olarak nasıl dayanırız bu acıya

15
2
yanıtYanıtla
burak kayar:

banane lan sinemden ibodan ayrılmışta ne olmuş çok da tın onların bu yaşam tarzından sevgili en fazla 3 ay olunur fazlası olmazzzzz

11
2
yanıtYanıtla
hf:

arkadaş ne biçim bir dönemdeyiz. insanların sevgili oldukları da ayrıldıkları da takip listesinden anlaşılıyor. . bukadar teknolojik bir devirde kimin eli kimin cebinde?

10
1
yanıtYanıtla
beatiful gsMobil-ANDROID:

buyuk yikim yasadim kahrolcam simdi:-)

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title