Haberler

Sinem Kobal, Kenan İçin Öpüşmedi

Güncelleme:

Güzel oyuncu Sinem Kobal, sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu için son filmindeki öpüşme sahnelerini çıkarttı. Kobal sevgilisi olduğu dönemlerde öpüşmüyor.

Yeşilçam'a damga vuran 'Türkan Şoray kanunları' şimdilerde yerini ' Sinem Kobal kanunları'na bıraktı.

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre güzel oyuncu, Arda Turan'la birlikte olduğu dönemde rol aldığı hiçbir dizi ve filmde öpüşmedi. Hatta Sinem Kobal'ın o dönem rol aldığı 'Küçük Sırlar' dizisindeki rol arkadaşı Burak Özçivit'le olan öpüşme sahnelerini de sırf Arda istemediği için değiştirttiği iddia edilmişti.

Güzel oyuncu, 'Romantik Komedi' filmindeki öpüşme sahnelerini de senaryodan çıkarttı. Arda Turan'dan ayrılıp İbrahim Çelikkol'la aşk yaşayan güzel oyuncu, Çelikkol'la birlikteyken de "Öpüşmem" inadını sürdürdü.

KENAN İMİRZALIOĞLU MU İSTEMEDİ?

Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra ise 'Gönül İşleri' dizisinde ezber bozup rol arkadaşı Can Yaman'la öpüşme sahnelerine imza attı.

Sevgilisi varken öpüşmeyen, sevgilisi yokken ise bu inadından vazgeçen güzel oyuncu, son filmi 'Yaktın Beni'de de şaşırtmadı. 8 aydır Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşayan Kobal, filmde sevgilisini canlandıran Sarp Apak'la olan öpüşme sahneleri için "İstemiyorum" resti çekti. İsteği film ekibi tarafından kabul edilen Sinem Kobal'ın bu tavrı, "Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem'e öpüşme vetosu" dedirtti.

Sinem Kobal'ın son filminde öpüşme sahnelerinde rol almaması "Sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'ndan uyarı mı geldi?" dedirtti.

Kobal, öpüşmeme kuralını 'Gönül İşleri'ndeki rol arkadaşı Can Yaman için bozmuştu.

FİLMDE DE ÖPÜŞMEDİ

Güzel oyuncu, 16 Ekim'de vizyona girecek 'Yaktın Beni'de sevgilisini canlandıran Sarp Apak ile de öpüşmekten kaçındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Tek care hdp chp:

Tek care hdp chp

3
30
yanıtYanıtla
CANIM TÜRKIYEM:

Cok namuslu kadinya,baksana sevgilisi olunca öpüsmüyomus,lan milletle kafami biluyosunuz.

20
0
yanıtYanıtla
ertanMobil-IOS:

Bu kızda ne var anlamadım hep ust insanlarla takılıyor acaba neyi iyi yapiyor

12
0
yanıtYanıtla
TÜRKSEVER:

VALA ERKEK OLSAM AKLIMA GELEBILECEK OLAN EN SON KADINLARDAN HER ANLAMDA. . OYUNCULUK SIFIR AMA DEMEKKI BAŞKA ANLAMDA İYİ.

6
0
yanıtYanıtla
cocuk:

bunlar ne biçim sanatçı lan kenan bergüzarla çatır çatır öpüşüyordu bu kendini oyuncu sanan kadınlardan bıktım artık

1
0
yanıtYanıtla
))):

aaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyor yok artık sinem dolar fırladı

1
0
yanıtYanıtla
rutin:

merak etmeyin sizler öpüşünce sanat oluyor devam ett yani no problem , yetenek yok olmayınca neyle kapatılacak tabiiki öpüşmeniz lazım

1
0
yanıtYanıtla
HAFİFDEN OSMAN:

PARAYI OKKALISINDAN VERSEYDİLER, SANAT İÇİN ÖPÜŞÜRDÜ. NE KADAR PARA O KADAR. . .

0
0
yanıtYanıtla
Valla pesMobil-IOS:

Yaa valla mı. Ay ne kadar namuslu maşallah. Yemeyin lan bizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title