Haberler

Sinem, Eski Sevgilisinin Arkadaşıyla Aynı Dizide

Güncelleme:

Sinem Kobal, eski sevgilisi İbrahim Çelikkol'un "Kardeşim" diye hitap ettiği Pamir Pekin'le, rol aldıkları dizinin setinden fotoğraf yükleyerek nispet yaptı.

Güzel oyuncu Sinem Kobal bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Çelikkol'un "Kardeşim" diye hitap ettiği Pamir Pekin'le Gönül İşleri dizisinde beraber rol alıyor.

FOTOĞRAFLARLA NİSPET

Kobal aynı zamanda rakibi Serenay Sarıkaya'nın da eski sevgilisi olan Pekin'le önceki gün yaptıkları kardan adamı "Pamir Pekin sete bir kızıl getirmiş" notuyla paylaştı. Pekin 2010 yılında beraber Keskin Bıçak dizisinde oynadığı İbrahim Çelikkol'la da sık sık bir araya geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Pamir Pekin Önemsiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

MEDED ALTAN:

2006 yılıydı ben sinem kobala sırılsıklam aşıkdım onun onun takıldığı mekanları araşdırdım ben karşısına çıkdım ona aşık olduğumu ve sevgili olmayı teklif ettim bana cevabı şu şekilde oldu sen benim gittiğim yerlere gidebilicekmisin harcadığım paraları harcayabilicekmisin dedi sen benim hayatımın ağırlığını taşıyamazsın yani paran varmı dedi lanet olsun be

27
3
yanıtYanıtla
cehape,cöp demektir,,,:

Türkiyede kurulmus olan, CHP, , nin ithal ettigi sistem ve düzen, , cogunlugun haklarini zerre kadar korumamaktadir, , 90 sene boyunca tamamen azinligi korumaktadir, , bu artist ve müzisyenler bati ve hiristiyan patentlidir ve azinliktir, , bunlarin islamla hicbir ilgileri yoktur, , kurtulus savasini biz bunlar icin yapmisiz demnekki, , söyleyecek kelime bulamiyorum, , ,

14
6
yanıtYanıtla
Gs:

bu kadın bununlada çıkarsa rekor kırar yeter ya bi yerinde dur

19
1
yanıtYanıtla
qww:

bu kız güsel mi ? Güzellik anlayışı bu ülkede farklı. Basın sayesinde ünlü oluyorlar. Bi naneden anladıkları yok

12
6
yanıtYanıtla
fatıh trabzonMobil-IOS:

kıme verecegını sasırdı

17
0
yanıtYanıtla
matmaca:

sinem iyice ayağa düştü. ortada kalmış bir kız görüntüsü çiziyor. dimyata giderken evde ki bulgurdan oldu. şimdi erkekleri birbirine kırdıracak galiba.

14
2
yanıtYanıtla
PARDON DA:

BU SADECE MAKYAJ GÜZELİ GİBİ ?

12
3
yanıtYanıtla
Mist:

tamam bide ona kaptirir bi adim daha ilerlemis olur

12
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BİZE NE YAAA. . . . .

11
2
yanıtYanıtla
no body:

denedi denedi kimse inemedii en derineee. . .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title