Haberler

Sındırgı'da Yeni Kademe Binası Hizmete Giriyor

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı İlçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la başlayan değişim tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Yavaş, daha önce itfaiye ile bir arada bulunan Kademe binasını ilçe merkezi dışına çıkardı. Daha önce Taş Ocağı olarak hizmet verilen 5 bin metrekare alanın altı yüz metre karesine 7 kademe ve 1 Personel ünitesinin olduğu kademe binası yapılmasını sağladı.

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi tarafından eski Taş Ocağında 5 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binasının yapımı sona eriyor. Yeni kademe binasında incelemelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Belediyesi gelecek nesilleri kucaklayabilecek modern belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalıştığını ifade etti.

Sındırgı merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Sındırgı Belediyesi tarafından eski taş ocağına temeli atılan yeni kademe binasının yapımı sona ererken, altı yüz metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kademe binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletlerin yer alacağı belirtildi. Binada ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının da bulunacağı ifade edildi.

Balıkesir'in Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet ağının geliştiğini ve bu nedenle daha iyi ve daha kaliteli hizmet edebilmek için yeni bir kademe binasının yapılmasının elzem olduğunu ifade eden Başkan Yavaş; "Bulunduğumuz mekân Sındırgı Belediyesinin bir kademe alanı. Büyükşehir'e itfaiyenin de geçmesiyle beraber itfaiye ağında bulunan kadememiz Balıkesir yolu üzerindeki mekânına çok yakın bir süre içinde taşınmış olacak. Buradaki asıl amacımız Sındırgı Belediyesinin bazı ihtiyaçlarını kendi bünyesinde karşılamasını amaç ediniyoruz. Bunların başında özellikle bank ihtiyaçlarımız var. Bünyemizde bulunan demir doğramacı ve marangozlarla beraber bank ihtiyacımızı, çöp konteynırı imalat veya bazı tamirat kısımlarını, araçlarımızın bakım ve tamirat kısımlarını yine satın almayla alakalı olarak da araç kademe ihtiyaçları olan yağ, antifriz gibi, tüm araçların bakımı yıkaması yağlaması bu mekânda yapılacak. Belediyemiz hem bu konuda bir derlenmiş toplanmış olarak bir kontrol altında bulunarak bütün araçların bakımının burada yapılması sağlanmış olacak. Birde yaptığımız bu çalışmayla beraber bir marangozhanemiz, demir atölyemiz oluşmuş olacak. Bütün bakım işlerini yapan işçilerin toplanma merkezi haline gelecek. Burada ki mekân gayet modern bir anlamda yapılan ve yol güzergâhı üzerinde olduğundan dolayı ulaşımı kolay olacak. Hem Balıkesir giriş kısmında görsellik olarak da modern bir bina görünümünde olup sındırgı belediyesi gelecek nesilleri kucaklayabilecek modern anlayışta bir belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalışıyor. Bu amaçla da yeni kademe binası sındırgımıza hayırlı uğurlu olur" dedi. Yen kademe binasının hizmete girmesiyle birlikte Sındırgı Belediyesi birçok hizmeti kendi bünyesinde yaparak tasarruf sağlayacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title