Haberler

Sinan Oğan MHP Genel Başkanlığı'na Aday Olduğunu Resmen Açıkladı

Güncelleme:

1 Kasım seçimlerinden sonra genel başkanlık tartışmalarının patlak verdiği MHP'de Sinan Oğan kurultay çağrısı yaparak adaylığını açıkladı.

MHP'de muhalefet harekete geçti. 1 Kasım seçimlerinde ağır bir hezimet yaşayan MHP'de eski milletvekillerinden Sinan Oğan, kurultay çağrısı yaparak genel başkanlık için adaylığını resmen açıkladı.

"4 SEÇMENDEN 1'İNİN OYUNU KAYBETMİŞTİR"

MHP Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, 1 Kasım seçimlerinin MHP'ye önemli mesajlar verdiğini belirterek, MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Oğan yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımızın izahta güçlük çektiğimiz politikaları sonucu MHP 7 Haziran sonuçlarına göre her 4 seçmenden 1'nin oyunu kaybetmiştir. Genel Başkan adayı olacağımı saygıyla duyuruyorum." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN SİNYALİ VERMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere MHP'li Oğan geçtiğimiz gün Twitter hesabından #OAnGeliyor hashtag'iyle "Bir şey değişecek, çok şey değişecek." yazmıştı.

BAHÇELİ'NİN MECLİS'TEKİ FOTOĞRAFINA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

MHP'den ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla partisine geri dönen Sinan Oğan, Meclis yemin töreni sırasında Bahçeli'nin HDP sıralarına baktığı fotoğrafı da Twitter adresinden paylaşarak 'Biz Sarayın MHP'yi bitirme, HDP'nin gerisinde bırakma projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın...' ifadelerini paylaşmıştı.

İşte o kare:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sinan Oğan Twitter Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (123)

EfeMobil-ANDROID:

Sinan sende üç sıfır yenik başladın.

8
18
yanıtYanıtla
taze kanMobil-ANDROID:

bAzi seyler degsmeli taze seyler lazim

22
3
yanıtYanıtla
melih:

HDP nin gücünü gördünüz. HDP sizi tarihten silecek.

3
22
yanıtYanıtla
twitterda ne yazmış heleee:

''Biz Sarayın MHP''yi bitirme, HDP''nin gerisinde bırakma projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. . . '' . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bu da saraydan giriş yapmış konuya bak baaaak :) Bahçeli aylarca sarayı diline doladı düştüğü yer ortada Ogan efendi. . . Erdoğanla uğraşanın hali ortada. . . Aklın varsa işine bakarsın adam gibi siyaset yaparsın. . . Yoksa Bahçelide olduğu gibi senelerce sana sadık kalmaz partililer anında alırlar façanı aşağıya. . .

18
7
yanıtYanıtla
DOMBIRA:

türklerin artık gerçek bir lidere ihtiyacı var

12
10
yanıtYanıtla
Ilerigörüslü:

MHP Alparslan Türkes ile baslamistir. Tugrul Türkes ile biter. O AKPde!

3
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu adam MHp nin basina gecerse bu MHP icin tarihi bir firsat olmali . insallah Sinan Ogan MHP ye baskan olacak .

16
5
yanıtYanıtla
eninde sonundaMobil-ANDROID:

sonuna kadar destekliyoruz

16
4
yanıtYanıtla
Eski mhpli:

Ona verceme ak partiye veriirm daha iyi

yanıt0
yanıt5
DÜŞÜNEN-SORGULAYAN VATANDAŞ RIZA:

MHP, ÜLKÜCÜ GENÇLİK HAREKETİ AMA BAŞTA HEMŞOM BAHÇELİYLE BİR KERE ŞAHLANDI VE SÖNDÜ. . . YERİNE EN ÇOK DA MERAL AKŞENER GİBİ HERKESİN SAYGI-SEVGİSİNE MAZHAR OLMUŞ, DOĞUŞTAN DEĞİL AMA ERKELİĞİ SORGULANAMAYACAK KADAR ADAM GİBİ ADAM HA. . . OLMAZSA SİNAN OGAN DA OLUR. . YENİLENMEK GEREKLİ VE ZORUNLU. . BUNLARA İLLEDE SARAY HAREKETİ DEYİP YERİNDE SAYMAYALIM. . . ÜLKÜCÜLERİN DEVLETTE GÖREVİNİ DAHA FAZLA ERTELEMEYELİM CANLAR, ÜLKÜDAŞLAR. . . DEVRET BAHÇELİ, ŞAHA KALK MHP. . . ZİRVELERE UÇUR BİZİ MERAL ABLA. . . YOLUNUZ AÇIK

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title