Haberler

Sinan Oğan MHP'den İhraç Edildi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "MHP önümüzdeki seçimlerde barajı geçemeyebilir" diyen Sinan Oğan, oy birliğiyle MHP'den ihraç edildi.

MHP Genel Merkezi basın birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden oy birliği ile çıkarıldığı belirtildi.

MHP'DEN AÇIKLAMA

MHP tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 4,11,47,74/2,73/5,78/4-(c),(e), 80. Maddeleri uyarınca MHP Iğdır İline kayıtlı üye Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden 'kesin çıkarma' cezası ile cezalandırılmasına Merkez Disiplin Kurulumuz'ca 25.08.2015 tarihinde yapılan gizli oylama ve açık tasnifle katılanların oy birliği ile karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

"MHP BARAJ ALTINDA KALABİLİR" DEMİŞTİ

Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "MHP'nin işi zor ama bir o kadar da kolay. MHP ve diğerleri şeklinde bir ayrıştırmayı gerçekleştirirse, ki bu büyük bir enerji, ciddi bir strateji ve kadrolar gerektiriyor. Bunu başarabilirse yani 1999'daki sürprizi yakalayabilir. Ama yapamazsa da 2002' deki hezimeti yaşayabilir."

MHP 3 YILDA DİBİ BOYLAMIŞTI

MHP 1999 genel seçimlerinde yüzde 18 oy alarak sandıktan ikinci parti olarak çıkmış ve büyük bir sürpriz yapmıştı. Bu başarı ile DSP-MHP-ANAP koalisyonunda ikinci büyük ortak olan MHP, 2002 erken seçimlerinde ise yüzde 8,3 oy oranı ile baraj altında kalarak TBMM'ye girememişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Sinan Oğan Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (413)

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ:

BAHÇESİZZ BAHÇELİİ MEYVESİZZZ BAHÇELİİİİ VERİMSİZZ BAHÇELİİİİ

72
4
yanıtYanıtla
mühendis.:

Yılların mhp lisiyim. Hayatımda bu kadar katı bir akp li olacağım aklıma gelmezdi. Erken seçimde kesinlikle oylarımız akp ye gidecek. Bu adam yüzünden sevdamızdan vazgeçtik.

33
19
yanıtYanıtla
ts lu:

insallah bu fasistler baraji gecemez.bu sefer HDP iktidara

25
14
yanıtYanıtla
Mürteza:

Sn. Bahçeli , oy birliği ile Sinan Oğanı MHP''den ihraç etmiş. 1 Kasım 2015 te Millet Oy birliği ile BAHÇELİ''yi ihraç edecektir.

34
4
yanıtYanıtla
SON ANKET:

AKP%35 CHP%33 HDP%16 MHP%14

9
24
yanıtYanıtla
osman:

MHP DOGRU SOYLEYENI DOKUZ KOYDEN KOVUYOR

22
9
yanıtYanıtla
veli:

Milliyetcilik pkk ya kendi ülkesinde mecliste bakanlık yolu açmaktan geçiyormuş meğer. Bahçeli hem ülkücü kavramının hem mhp nin içine ettin. Mhp ye oy verdim ama hdp versemde olurmuş lanet herif.

15
12
yanıtYanıtla
Eski AKP li:

akp ve pkk zihniyeti var oldukça MHP bu ülkenin sigortası olarak var olacaktır, hiiiç kafanızı yormayın boşune çabalamayın

6
21
yanıtYanıtla
VatanSeVeRMobil-IOS:

Partiler toparlanmaya çalışıyorken Sayın Bahçeli MHP yi yok etme çabasında komik(!)

24
2
yanıtYanıtla
KaaNMobil-IOS:

sinan ogan i ihrac etmek cok buyuk bir hata idi....mhp yapilacak en kötü seyi yapmistir ve yukselen birini aksenerin önünü kestigi gibi kesip atmistir. parti yönetimi yeni baskan secmelidir devlet bahceli artik cöp bidonundan ibaret...bunu mhp li olarak soyluyorum...

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 413 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title