Haberler

Sinan Oğan: Bedelli Askerlik İmralı ile Koordine Edildi

Güncelleme:

Balçiçek İlter'in sunduğu 'Karşıt Görüş' programına konuk olan MHP'li Sinan Oğan, bedelli askerliğin İmralı ile koordine edildiğini savundu.

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Karşıt Görüş' programının dün akşam yayınlanan bölümüne, MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan Oğan'ın bedelli askerlikle ilgili sözleri damga vurdu.

"HALK, BU ÜLKEYİ YÖNETENLERE NASIL GÜVENECEK?"

Programda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli Savunma Bakanı'nın bedelli askerlikle ilgili daha önce yaptığı açıklamaları hatırlatan Oğan "Aradan 46 gün geçti. 46 günde bütün fakirler zengin mi oldu? Bir Başbakan 46 gün önce tam tersini söyleyip, fakir zengin edebiyatı yapıp 46 gün sonra nasıl bunun tersini söyler? O zaman bu halk bu ülkeyi yönetenlere nasıl güvenecek? 46 gün önce Başbakan'ın bu sözüne güvenip plan yapanlar 46 gün sonra bu sürprizle karşılaştıklarında Başbakan'a ne deseler haklılar" şeklinde konuştu.

"BEDELLİ, İMRALI İLE KOORDİNE EDİLDİ"

Açıklamalarının devamında bedelli askerliğin Abdullah Öcalan ile birlikte koordine edildiğini savunan Oğan "Bu işin Kandil'le İmralı'yla pazarlıkla ne kadar alakası var bunu sorgulamak lazım. Genelkurmay'dan bağımsız bir bedelli çalışmasının İmralı ile koordine edildiği ortaya çıkıyor." dedi.

PROGRAM KONUKLARI ŞAŞIRDI

Oğan'ın bu iddiası Orhan Miroğlu dahil diğer bütün konukları şaşırttı. Miroğlu, Oğan'ın bu iddiasına "Ne alakası var Allah aşkına" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sinan Oğan Habertürk İmralı Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (95)

deliturkmen:

Davutoğlu, “Fakir çocuğunun askerlik yapması, zengin çocuğun bedel ödeyerek askerlik yapmaması olmaz” dedi. 17 Ekim 2014

29
50
yanıtYanıtla
tek Çare mhp:

Kesinlikle doğru söylüyor, 46 günde bir başbakanın sözlerinin 180 derece değişmesi için ya bu adamın deli olması lazım, yada bir yerden dayatma gelmesi lazım

53
7
yanıtYanıtla
erhan:

tek kelime bu mhpli eğer vatan haini değilse ben hiş bişey bilmiyorum. . . bu söylediğine kendide inanmıyor ama o laflar üzerinde ciddi ciddi çalışılıp söylendi maksat kan siyasetinin devamı için algı yaratmak

17
42
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

KROLAR YİNE ÜŞÜŞMÜŞLER SİTEYE. . .

39
15
yanıtYanıtla
sanli bayrakmobilWeb@haberler.com:

Dogru soze ne denir adam hakli durup dururken nerden cikti o zaman

34
18
yanıtYanıtla
niyazi:

AK TROLLER BİR SUSUN BAKİM . . . BU ÜLKENİN ASKER SAYISI AZALINCA EN ÇOK KİM SEVİNİR ? 1- PKK , 2- PKK İLE MASAYA OTURANLAR

38
12
yanıtYanıtla
CESİ:

TV deki konuşmalarının dinledim. Yazık ki bu ülkeye senin gibi bürokratların eline kalmış. Söylediklerinin tamamında olduğu gibi bu fikrin de saçma. İşte MHP nin kaybetmesinin önemli sebeplerinden birisi de sen ve senin gibi insanlara tepeden bakan bürokrat ve vekillerin MHP içerisinde önemli bir yer tutması. !!

13
34
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

senin gibi ığdırlı olmaz olsun kansız faşist

10
35
yanıtYanıtla
ASLANPARÇASI:

adam haklı dağılın . . burda akpnin yardakçıları osloda görüştü dediğinde de etmediğiniz küfür kalmamıştı

37
8
yanıtYanıtla
sanane:

bedelli yüzünden Akpye oy yok.

34
9
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title