Haberler

Sinan Engin'den Turabi'ye: Akıllı Ol, Beni Oraya Getirtme

Güncelleme:

Beyaz TV futbol yorumcusu Sinan Engin, Surivor'un agresif yarışmacısı Turabi'ye sert uyarılarda bulundu.

Beyaz Tv futbol yorumcu Sinan Engin, bu kez yeşil sahaları değil Survivor'u konuştu. Turabi'nin agresif tavırlarından ve saygısızca davranışlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Sinan Engin, "Turabi'ye uyuz oluyorum, akıllı ol Turabi, bak beni Dominik'e getirtme." dedi.

"AKILLI OL TURABİ"

Hasan ile Turabi'nin kıyasıya mücadelesini yorumlayan Sinan Engin, "Turabi'ye uyuz oluyorum, akıllı ol Turabi, bak beni Dominik'e getirtme. Herkese gider yapıyor. Turabi, çok saygısız biri. Dominik'e gidelim, Turabi ile 10 dakika başbaşa kalmak istiyorum. Kazandığı yarışmalardan sonra rakiplerini tahrik edici hareketler yapıyor. Bunları yapmayacak." ifadelerini kullandı.

"FAVORİM HİLMİCEM"

Hasan'ın Turabi'ye nazaran daha iyi biri olduğuna dikkat çeken Engin, "Yalnız Hasan çok konuşuyor. Hilmicem'i çok seviyorum. Hilmicem efendi bir çocuk. Benim yarışmadaki favorim Hilmicem, yarışmayı da Hilmicem kazanır." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Dominik Cumhuriyeti Sinan Engin Beyaz TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (201)

Nur AksumobilWeb@haberler.com:

Seni takan mi var sinan Tabikide gonullerin sampiyonu Turabi

11
48
yanıtYanıtla
POSTACI:

SÖRVAYVIR SENİNLE GÜZEL TURABİ

17
36
yanıtYanıtla
Turan yaşarMobil-IOS:

Ya acun kardeşim turabi denilen Adam'ı kov gitsin yoksa kanalın kapanır millet izlemez yazık olur

37
13
yanıtYanıtla
IlkaymobilWeb@haberler.com:

Bu turabiye ve yalakasi hilmiceme adam diyenin beyni yok

33
15
yanıtYanıtla
nesem kale:

en buyuk turabi

16
32
yanıtYanıtla
bodrumlu:

turabi size ne yapmış bu kadar öfkelisiniz siz anca hasan ve sahra gibi sahtekar insanların arkasında durun. Tum bodrum seninle turboooo

15
30
yanıtYanıtla
karadenizin doğusumobilWeb@haberler.com:

Sadakat ya birine doğru koşmaktır, ya birinden kaçmaktır... Kadere inanan insan tesadüfe inanmaz. Tesadüfe inanan adamsa kaderini kendi elinde tutamaz. Hayatın kuralı bu, ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git şunu unutma. Herkes gün olur evine döner. En karanlık gününde en çaresiz anında kendini ortaya atıyorsan eğer en umutsuz anında kendin için değil çocukların için kendini çare diye sunuyorsan eğer, yüreğinde çocuğunun sevgisini tutan hiç kimse çaresiz değildir. Tüm kapılar üstüne kitlenmiş de olsa birinin kalbinde yer tutan hiç kimse tutsak değildir kendi kafesi...ne... Çaresizlik aradığın çarenin belki tam önünde olması ama onu bulacak vaktin olmamasıdır çaresizlik. Çaresizlik cevapsız kurak bir ıssızlık değildir. Dışarıda devam edecek hayattır asıl engel... Asıl engel sana geçit vermeyen seni umursamayan seni yutan hayattır asıl engel.

0
45
yanıtYanıtla
TARKAN:

TURABİYİ BURDA KÖTÜLEYENLER HASANIN YAKINLARI VE SAHRANIN YAKINLARI YOKSA HALK TURABİNİN DÜRÜSLÜĞÜNÜ GÖRÜYOR DEDİKODUCU HASAN VE SAHRA BÜTÜN KÖTÜLÜK BU İKİSİNİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKTI

16
25
yanıtYanıtla
FERİDUN:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınTURABİYİ BİRİNCİ YAPMASSAK BU HASAN SİNSİSİ ADAMIN BAŞINI YİYECEK MİLLET

13
26
yanıtYanıtla
Dila:

hilmicemin aslında ne kadar karaktersiz olduğu bu survivorda görüldü. nasıl olurda favori olur. adam denilebilcek 2 isim var adalarda. dogukan manço ve hasan !

31
8
yanıtYanıtla
Tüm 201 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title