Haberler

Şimşek: "Seçim Bitti Kaybolmak Yok, Asıl İşimiz Şimdi Başlıyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Nurdağı Kaymakamlığı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Belediye Başkanlığı'nı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığı'nı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Şimşek'in konuşmaları Başbakan Yardımcısı Şimşek: - "Seçim bitti kaybolmak yok, asıl işimiz şimdi başlıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Nurdağı Kaymakamlığı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Belediye Başkanlığı'nı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığı'nı ziyareti- Başbakan Yardımcısı Şimşek'in konuşmaları Başbakan Yardımcısı Şimşek: - "Seçim bitti kaybolmak yok, asıl işimiz şimdi başlıyor. Allah'ın izniyle Türkiye'yi çok daha ileriye taşıyacağız" Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Seçim bitti kaybolmak yok, asıl işimiz şimdi başlıyor. Allah'ın izniyle Türkiye'yi çok daha ileriye taşıyacağız" dedi.Şimşek, Gaziantep'teki temasları kapsamında Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Seyfullah Ordueri ve Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır'ı makamında ziyaret eden Şimşek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Daha sonra AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Şimşek, burada yaptığı konuşmada, partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.Önümüzdeki dönemde de Türkiye ve insanlık için önemli hizmetlere hep beraber imza atacaklarını belirten Şimşek, "Hükümetin yaptığı bütün güzel hizmetlerin sonucunda ortaya çıkan hayır duasının adresi sizsiniz. Yani çözülen her sorun, yapılan her güzel hizmet sonucunda çıkan hayır duasının adresi sizlersiniz. Emeğiniz için Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu. Halkın desteğiyle Türkiye'de istikrarın kazandığını ifade eden Şimşek, terörün tırmandığı, dünya ekonomisinde sıkıntıların yaşandığı bir dönemde, Türkiye'nin zayıf bir hükümetle idare edilmesi halinde sonuçlarının çok ağır olacağını ifade etti.Türkiye'de tehditleri bertaraf eden ve risklere karşı strateji geliştiren güce ve yeteneğe sahip güçlü bir hükümet olduğunu kaydeden Şimşek, "Hizmet noktasında, üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Seçim bitti kaybolmak yok, asıl işimiz şimdi başlıyor. Allah'ın izniyle Türkiye'yi çok daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.Şimşek, konuşmasının ardından AK Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali'ye seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.Ziyaretlere Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şimşek Ak Parti Türkiye Nurdağı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title