Haberler

Simge Fıstıkoğlu: Sosyal Medya Aşk Acısını Bile Unutturmuyor

Güncelleme:

" Dünyada Yeni Medya ve Yayıncılık Trendleri" İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi'nde Kasım Ayı içerisinde gerçekleşti.

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen"Dünyada Yeni Medya ve Yayıncılık Trendleri" İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi'nde Kasım Ayı içerisinde gerçekleşti.

Show TV'de sabah haberleri kuşağında yayınlanan" Yeni 1 Gün" programının güzel sunucusu Simge Fıstıkoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sosyal medyaya yönelik sorduğu sorularla adını duyuran gazeteci-yazar Zorluhan Zorlu ve bir dönem TRT'de "Sosyal Medya" programınında sunuculuğunu yapan Yalçın ARI günümüz medya trendleri, internet ve sosyal medyanın olumlu ve olumsuz pek çok yönüne değindiler.

Arel'li genç iletişimciler, sosyal medyanın yalnızlaştırdığı insanlar, internetin hayatımıza girmesiyle TV-gazete izleme ve okuma oranlarındaki düşüş, internette yer alan bilgi kirliliği ve bu alanda kendini göstermeye başlayan geleceğin mesleği olarakta düşünülen itibar yönetimi konularında sordukları çarpıcı sorularla konuşmacıları bir hayli şaşırttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Simge Fıstıkoğlu Abdullah Gül Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title