Haberler

Sımfer 22. Zuchex Fuarında Hedıye Dagıtıyor

Simfer, 22. Züchex Fuarı'na çekilişsiz kurasız otomobiller, arazi araçları ve yurt dışı seyahat sürprizleriyle katılıyor.

Pişirme ve soğutma alanının uzmanı Simfer, 23–27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Züchex Fuarı'na ziyaretçiler için hazırladığı sürpriz hediyeler ile katılıyor.

Teknoloji harikası ürünleri ile pişirme ve soğutma alanında Türkiye'nin adını 123 ülkede başarıyla duyuran Simfer, 23–27 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Züchex Fuarı'na katılmaya hazırlanıyor.

Kullanım kolaylığı sağlayan şık tasarımlarıyla, yerden ve enerjiden tasarruf eden Simfer, yeni ürünleriyle mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday olmak ile kalmayıp ayrıca yeni pişirme ve soğutma ürünlerini tüketicilere tanıtarak sürpriz hediyeleriyle de bu yıl 22.'si düzenlenecek Züchex Fuarı'nın da gözdesi olmayı hedefliyor.

Zücaciye ve hediyelik eşya sektöründe Ortadoğu ve Balkanlar'da gerçekleştirilen en büyük fuar olma özelliği taşıyan Züchex' de, Simfer' in standına uğrayan herkes, bir yandan börek ve lokma tadımı yapacak, bir yandan da çekilişsiz kurasız otomobil, arazi aracı ve yurt dışı seyahati kazanma şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title