Haberler

Şimdinli'de Silah ve Mühimmat Bulundu

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerince bir mağara içerisinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerince bir mağara içerisinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesi Ortaklar köyü Beyaztaşlık mevkiinde bir mağara içerisinde jandarma ekiplerince arama yapıldı. Yapılan arama tarama faaliyetlerinde 1 adet 60 mm havan, 28 adet 60 mm tahrip tipi havan mühimmatı, 2 adet 60 mm sis tipi havan mühimmatı, 4 adet savunma tipi el bombası, 4 adet roketatar sevk fişeği, 1 adet Yugoslavya menşeli AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet Belçika menşeli 7,62 mm çapında G1 uzun namlulu silah, 1 adet sabit dipçik AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği, 6 adet 100'lük Bixi makineli tüfek mayonu, 50 gram patlayıcı madde olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Konu ile ilgili adli tahkikatın devam ettiği belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ortaklar Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title