Haberler

Silopi'de 8 Terörist Teslim Oldu

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı'ndan aypılan açıklamada Şırnak'ın Silopi ilçesinde 8 teröristin güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu 8 teröristin güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim olduğunu açıkladı.

GENELKURMAY'IN SİTESİNDEN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinin "Önemli yurt içi olaylar" kısmında yer alan bilgiye göre, dün saat 17.25'te Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu 8 teröristin güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

..SERHAT''LI..:

ŞEREFSİZLER SEÇİMLERDE ORTALIĞI KARIŞTIRIP GERİ DAĞA ÇIKACAKLARDIR.

2
3
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

BASİT KİŞİSEL HESAPLARLA, KIRGINLIKLARLA KIZGINLIK GÖSTEREREK AK PARTİ''DEN, TÜRKİYE''''DEN VAZ GEÇMEYİN!. . BÜYÜK PROJELERDEN VAZ GEÇMEYİN!. . ÜLKEYİ KOALİSYONLARA TEKRAR MAHKUM ETMEYİN!. . BUNUN KAZANANI OLMAZ!. . BUNUN KAZANANI KÜRTLER DE OLMAZ!. . . HDP''''NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRERSİNİZ!. . TEK KAZANANI PKK OLUR!. . BÜYÜK ERMENİSTAN PROJESİ OLUR!. .

2
1
yanıtYanıtla
DARA:

Her Gün Geliyorlar . . . . . Duruma Dur Demek gerekli. . . Aksi taktirde Bütün Kürtler Türkiye ye Dolacak . . . . . . . . . . . . . . . . . . ))))

2
0
yanıtYanıtla
a timci:

herkesin bir projesi var büyük israil büyük ermenistan avrupa bizden degerli topraklari istiyor nasil olacak pkk ile olacakmis biz türkler 5 10 mio ama tam asil türk bütün dünyayi yakariz türkiye biterse dünyada biter bunlari sizlere ezberletecegiz kafaniza sokun biz kizildereli degiliz biz hunuz biz iraniz biz ruslarin kardesiyiz birlik olacagiz az kaldi kann emici abd israil az kaldi

0
0
yanıtYanıtla
ALI BABA VE KIRK HARAMILERmobilWeb@haberler.com:

Ne ilginc hepte 8 er kisi teslim oluyor ve silahsiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title