Haberler

Silivri'de Suni Deri Fabrikasında Yangın.... (3)

Silivri Değirmenköy Mevkii E-5 Karayolu Üzerinde Bulunan Bir Suni Deri Fabrikasında Yangın Çıktı. Çıkış Nedeni Henüz Bilinmeyen Yangın Kısa Sürede Fabrikayı Sararken Olay Yerine Silivri, Çatalca, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Kocasinan, Büyükçekmece İlçelerinden Çok Sayıda İtfaiye Aracı Sevk Edildi. Yangın ile Knedilerini Dışarı Atan İşçileri Olay Yerinde Tedbir Alan Jandarma Ekipleri Bölgenin Dışına Uzaklaştırdı. Fabrikada Bulunan Yakıt Deposunun Patlama İhtimaline Karşın Jandarma Ekipleri Yolu Bir Süre Trafiğe Kapattı. Yangında Zaman Zaman Patlama Seslerinin Geldiği Öğrenildi.

Silivri Değirmenköy mevkii E-5 Karayolu üzerinde bulunan bir suni deri fabrikasında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın kısa sürede fabrikayı sararken olay yerine Silivri, Çatalca, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Kocasinan, Büyükçekmece ilçelerinden çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yangın ile knedilerini dışarı atan işçileri olay yerinde tedbir alan Jandarma ekipleri bölgenin dışına uzaklaştırdı. Fabrikada bulunan yakıt deposunun patlama ihtimaline karşın jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Yangında zaman zaman patlama seslerinin geldiği öğrenildi.

Ek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title