Haberler

Silifke'ye Şehit Ateşi Düştü

HAKKARİ'nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Mersin'in Silifke İlçesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in acı haberini ailesi, Kastamonu'da aldı.

HAKKARİ'nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Mersin'in Silifke İlçesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in acı haberini ailesi, Kastamonu'da aldı.

Uzman çavuş 29 yaşındaki Mehmet İlker Şahin'in şehit olduğu haberini Mersin'in Silifke İlçesi'nde oturan anne babası, bayram tatili için gittikleri Kastamonu'da oturan kızlarının evinde aldı. Acı haberle yıkılan anne Teslime ve baba Ali Şahin, Silifke'ye dönmek için yola çıktı. Evli ve 2 çocuk babası şehit uzman çavuş Şahin'in Hırmanlı Mahallesi'ndeki baba evi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Evinin önüne kurulan taziye çadırı, acı haberi alan komşuları ve yakınları tarafından dolup taştı.

Şehit uzman çavuş Şahin'in cenazesinin, Van'da yapılacak törenin ardından yarın Silifke'de toprağa verileceği belirtildi.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Şahin Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

title