Haberler

Silifke'de 'Efsane Başkan'ın Ölümü Esrarını Koruyor

Silifke'de 'Efsane Başkan'ın ölümü esrarını koruyor (ek) OTOBÜS ŞOFÖRLERİ, BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ DURDURDU Mersin'in Silifke İlçesi'nde bir uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın defnedilmesinin ardından bir araya gelen otobüs şoförleri, yolu trafiğe kapatarak belediye otobüsü durdurdu.

Silifke'de 'Efsane Başkan'ın ölümü esrarını koruyor (ek)

OTOBÜS ŞOFÖRLERİ, BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ DURDURDU

Mersin'in Silifke İlçesi'nde bir uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın defnedilmesinin ardından bir araya gelen otobüs şoförleri, yolu trafiğe kapatarak belediye otobüsü durdurdu.

D 400 Karayolu Dört Yol mevkiinde yolu trafiğe kapatan Silifke Koop şoförleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 300 kişi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünü durdurdu. Silifke Koop Başkanı Ünal Ünüvar'ın ölümünden Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ı sorumlu tutan şoförler ve vatandaşlar, Erdemli-Kızkalesi-Silifke ve Taşucu hattında ulaşım hizmeti veren içi yolcu dolu belediye halk otobüsünün önünü keserek geçmesini engelledi. Bir süre önce belediye tarafından Silifke'ye sefer konması nedeniyle belediye ile Silifke Koop arasında yaşanan anlaşmazlık, Ünüvar'ın ölümü ile yeniden tetiklendi. Belediye otobüsünün ön camına Ünüvar'dının fotoğrafını yapıştıran eylemciler, yolu trafiğe açmayacaklarını belirterek oturma eylemi yaptı.

Eylemin ardından olay yerine gelen polisler eylemcileri ikna etmek isterken, bazı eylemciler ise polislerle tartıştı. Grubun arasından sıyrılan bir kadın eylemci, "Niye Burhanetin, başkanımızı kovdu, niye kabul etmedi, niye kovdu makamından? Başkanım bana, 'Burhanettin Kocamaz beni makamından kovdu. İçime inme indirdim' dedi. Öldürdünüz. Başkanımı yedi, şoförleri de yiyecek Burhanettin" diye bağırdı.

Bir başka eylemci de, "Bizim muhattabımız ne Enmniyet Müdürü, ne polis memurları, ne Vali ne de Kaymakam. Bizim muhattabımız Burhanettin Kocamaz. Hesap soracağız, peşini bırakmayacağız" dedi. Yaklaşık yarım saat boyunca yolu trafiğe kapatan eylemciler, yarın otogarda buluşma çağrısı yaparak olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (5)

akdenizlii:

ilk başta bağıran 2 şoför siz önce kendinize bi çeki düzen verin yolcuya nasıl davranılcanı öğrenin ondan sonra cıkın eylem yapın bağırın. Silifke koopcular bide şu var ''rekaber herzaman yenilik doğurur'' bide bunu düşünün kendinize çeki düzen verin insanların canını hiçe saymanın can taşıyorsunuz öndeki araba arkadakinin yolcusunu çalıyor onun önüne geçmek için yarışıyorsunuz, yolcuya saygı yok bi çeki düzen verin kendinize sonra eylem yapın iş yapamazsanız. Halk sizinle olacaktır.

4
0
yanıtYanıtla
ali taş:

akdenizli kardeşim 3 tl yı yolda bulsan almazsın o 3 tl bir tane kral adamın ölümüne bin tane adamın da ekmeğine meal oldu sen şimdi neyınn kelimesini yapıyorsun . senin işin de silifke kopp olsaydı bu konuşmayı yapan insana binler ce küfür edersın dahada hala boş konuşuyorsun aynaya önce kendin bak sonra milleti yargıla ben şifreyle felan gelmiyoırum ismim ali taş . o insan senın canından senın kanından olmadıgı için boş yorum yapıyor sun biraz ortadakı ölüye saygı olsunn tamam mı a. e

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ilk önce adam olmayı öğrenin sonra vatandaşı destek olmaya çağırın. kimse 2 tl ile zengin olmaz vatandaş sizi tercih etmiyorsa bir aynaya bakın.

1
1
yanıtYanıtla
tamer kıratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

25 senedir mersindeyim toplasan hesaplasan 5 kez kız kalesine denize gelmedim gidiş ücretini kişi başı 2 lira yada 3 lira yapın Silifke koopa bizde destek olalım meskoopun yoldaki mafialıgı bitti çok şükür dahada bitecek inşallah bugün bikişi kız kalesi Susanoğlu 15 lira olursa ben nasıl denize gidicem kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
akdenizli:

Ali Taş kardeş sen kaç kere ve nekadar sıklıkla silifke koop a biniyorsun onu bi söyle?? O kral adamı öldüren de o bin tane adam saydıkların kral gibi adama sahip cıkamayan insan taklidi yapan kişiler!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title